pátek 11. srpna 2017

Rodinné domy 4 1

Rodinné domy 4 1

Největší nabídka projektů - rodinné domy , bungalovy, pasivní domy, nízkoenergetické domy, moderní domy, tradiční domy. Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem. Projekty rodinných domů, rodinné domy na klíč.


Rodinné domy 4 1

Rodinné domy v provedení dřevostavba nebo zděný na klíč. Nabízíme vám ke koupi. V přízemí domu je k dispozici prostorná garáž . Všechny rodinné domy. Typ nabídky: rodinné domy Vybrat jiný typ nabídky. Vyberte si mezi projekty rodinné domy ve variantě na klíč.


Pardubicích, městské části . Cena stavby na klíč ‎: ‎6. DPH Stavitel domu ‎: ‎VESPER FRAMES s. Objekt je situovaný do . Nejoblíbenější a nejvyhledávanější rodinné domy z nabídky naší společnosti FUTUR jsou uvedeny níže. Jedná se dva nájemní domy navazující na sebe do tvaru L. Hit je dům menší velikostní kategorie, vhodný do dvoupodlažní okolní zástavby a je vhodný pro rovinatý popř. Exkluzivně vám nabízíme rodinné domy k prodeji či pronájmu!


Rodinné domy 4 1

V Dům tvoří obytnou část se mnoha komorami, . Přízemní rodinné domy Mariana. Kč užitná plocha 159. Dispoziční řešení na 1. NP – zádveří, prádelna, technická místnost, kuchyně, . Všetky rodinné domy na jednom mieste.


DK- projekce a realizace staveb - nízkoenergetické rodinné domy. Priestranné -izbové rodinné domy so záhradami tu vytvoria príjemné. Konstrukce domů je klasická: základové pasy. Samostatně stojící přízemní dům, určený pro bydlení 3- členné rodiny.


Skrýt podrobný filtr. Vyškov - Prodej, Domy a vily. Cihlové rodinné domy na klíč, zděné stavby, levné cihlové stavby, typové. Pak byste na mezinárodním veletrhu FOR PASIV rozhodně neměli chybět.


Užitná plocha: 115m 2. HELIX REALITY nabízí k pronájmu novostavbu částečně vybaveného přízemního rodinného domu s oplocenou zahradou, Panské Nové Dvory, . Montované rodinné domy a dřevostavby. Patrové rodinné domy i bungalovy může společnost Haas Fertigbau realizovat v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky