čtvrtek 31. srpna 2017

Spárovací pytel

Spárovací pytel

SPÁROVACÍ PYTEL NA OBKLADY WILDSTONE - Kamenné obklady Wildstone - lepení obkladu. Spárovací pytel určený pro snadné a rychlé vyplňování spár. Hledáte spárovací pytel ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Na pytli zastřihneme růžek tak, aby . Potřebujete poradit s výběrem? Použití: pro spárování pohledového zdiva všech typů hmotou FM-X. Cena za balení : 1Kč vč.


Praktický pomocník při spárování cihlových či kamenných obkladů. Pytel je vyrobený z . Rozměr pytle x 3mm. Papírový pytel cementově šedá (22) (25kg). Plastová nádoba bílá (10) (5kg).


Využít ho můžete ke spárování cihel, cihelných pásků a přírodního kamene. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Slouží k aplikaci spárovacích hmot. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme . Použití : je neocenitelným pomocníkem při spárování obkladového zdiva, cihel, umělého i přírodního kamene, bloků a vyplnění všech spár s . Přidat do Wishlist(u) loading. Tento produkt se již nachází ve wishlistu!


V tomto videu se dozvíte, jak postupovat při spárování obkladových pásků Terca. Jak se liší suché a mokré spárování. Našli jste lepší cenu? Video Soubory ke stažení Dotaz na . Kvalitní spárovací omyvatelný pytel pro jednoduchou aplikaci spárovacích hmot.


DPH 26Kč bez DPH. Nenechte si utéct nejnovější VIP ČASOAKCE! NOVÉ VIDEO: Crash Test Aku sekačky s vyžínačem Power Plus. Prodejna v Šenově u Nového . Dodací lhůta je až 1-týdny na náš sklad.


Spárovací pytel

Jedná se o standartní dodací lhůtu, v případě delšího dodání bude . Výprodej skladových zásob, uvedená cena na zboží skladem. Výrobce: Doplňkový sortimentář. Záruční doba: roky.


FB 3Barevná spárovací hmota kg. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky