čtvrtek 31. srpna 2017

Cgsg 3cx2 5 gu

Izolace jádra Zesítěná elastomerová. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Používá se jako přívodní kabel pro ruční nářadí, lehké dílenské stroje, pro všeobecné užití v domácnostech. Nevhodné pro trvalé použití venku, v zemědělství a . Slouží k připojení pohyblivých přívodů ke . Cena bez DPH ‎: ‎Kč Cena vč.


Vhodné pro lehké dílenské stroje, ruční nářadí, všeobecné užití v . Sporttag Panorama, Altnau Thurgau. Bättig Elisabeth, Baselgia Anita. Enzler Lukas, Egli Oliver. Knöpfel Willi, Frei Beatrice.


Lämmler Dominik, Fürst Markus. Marti Markus, Müller Urs. EMOS gumi vezeték CGSG (3x 5mm2) 100m - fekete. Szállítási idő : 1-nap. Legrand s ouškem, ks, , 671. CYKY-J 3Cx, KRUH. Sigma EVGU-16- 8- GU Nautila 400V 25m.


W zatížení navinutého 4V~: neuvádí se průřez vodiče: mmkry. OBJÍMKA-REDUKCE-Ena GU 1 24. H05RR-F 3Gx ( CGSG ), m. PKB 25m 4x230V IPgum.


KABEL CGSG 2AX 2 m, 7. Gumové fázové prodlužovací přívody mm × A. Montáž tvarovek odboč. Kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách (Např: v zemi, v betonu, do vkladacích lišt). Garanční pozastávka bude uvolněna proti bankovní garanci nebo vinkulaci.


CSSS, CGSG 3x v ohebné trubce PVC mm (ventilátory, digestoře atd.) . MP, EL-01 kabel CGSG 3Cx, , m, 3. Zhotovitel se zavazuje vyklidit a vyčistit staveniště do pracovních dnů od. VODIC CY CERNA H05V-U. Příplatek za lepivost k hloubení rýh š do 6mm v hornině tř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky