čtvrtek 15. prosince 2016

Zdící malta weber

Zdící malta weber

C po celé ČR bezpečně. Pro větší celky pracujeme individuální cenovou nabídku. Doprava zdarma pro objednávky všech výrobků Weber nad . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Výrobky značky: WEBER. Suchá maltová směs pro . Pro zdění, pro ruční zpracování.


Zdící malta weber

Tato suchá maltová směs je určená pro běžné zdění, pro ruční zpracování, a hodí se pro použití v interiéru i exteriéru. Malta Weber CZ 9zdicí MPa kg. Zdicí malta pro ruční zpracování. MPa je malta určená pro zdění z běžných zdicích prvků v interiéru i exteriéru (kromě porobetonových tvárnic), s vyšším nárokem na pevnost v . MPa zavezema kamkoliv po celé ČR.


Použití vhodné zdící malty s potřebnou pevností v tlaku vychází ze statických výpočtů a návrhu projektanta. Případné dodatečné přidání vody provádíme pomalu a opatrně tak, aby hmota na konci míchacího cyklu byla požadované konzistence. Nanášení zdící malty se . Další slevy stavebnin na Kupi. Z zimní je suchá maltová směs pro zakládání zdiva z broušených cihel. Zdící malta Weber za akční ceny.


Krátky popis, Ve slevě produkt Weber. Vhodná pro zdění ze zdících prvků pro lícové dřevo. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově . Nejdůležitější vlastnosti.


Pro tento druh zboží platí jen tyto níže uvedené dodací podmínky: Odběr tohoto produktu. Všeobecné požadavky pro podklad. Při zdění je nutné silně savé materiály předem . Avšak pro založení první řady cihel je použití malty nevyhnutelností. Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc.


Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. StavMaChem, správná volba. Nově přehlednější a rychlejší.


Vhodná jako podklad pro jemné a minerální omítky. Vyrábí se v šedé barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky