čtvrtek 29. prosince 2016

Vintage dlažba

Poradíme vám s nákupem. Produkty dobře známe. Vystavujeme v prodejně. Možnost dopravy zdarma. Doplňte klasické obklady nejakým retro prvkem a zavzpomínejte na dobu.


Najkrajšie klasické dekoratívne retro dlažby a obklady v štýle patchwork 20xcm. Keramické dlažby inšpirované obľúbenou. Inšpirujte sa top realizáciami s využitím našich retro obkladov a dlažieb . Zdarma naceníme, pošleme vzorek a nakoupíte i na dálku. V ponuke máme veľký výber keramickej retro dlažby veselých farieb.


Použitím dlažby v provedení colormixu s prolínajícími . MAIOLICA VINTAGE ( dlažba ). Mrazuvzdornost Obklad i dlažba. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Série shrnuje všechny základní secesní dekory retro dlažeb a retro motivy obkladů. Retro dlažby a retro obklady. Sedmnáct základních barev a třicet dezénů . Vintage dekory vypadají v ploše naprosto . Napište komentář nebo hodnocení.


Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo . Black Espiga is a hard wearing ceramic tile forming part of the industrial vintage inspired Damero range. Oozing with personality from its aged finish, combined . Vďaka technológii digitálnej tlače je každý kus originál. Itálie, Španělska a Portugalska pro vás interiér naleznete v . Najkvalitnejšie obklady a dlažby imitujúce mramor, kameň, betón, drevo či mozaiky alebo veľké formáty až do rozmeru 160x320cm.


Dlažba Old England se vyrábí v několika tvarech a velikostech, které spolu harmonicky ladí a je možné je vzájemně kombinovat. S touto kolekcí můžete vytvořit . New York Chelsea 10x20cm výrobce Cir. Nejkvalitnější obklady a dlažby imitující mramor, kámen, beton, dřevo či mozaiky nebo velké formáty až do rozměru 160x320cm. Twenty je kolekce inspirovaná dřevem. Díky technologii digitálního tisku je každý kus originál.


Vintage dlažba

Levné a kvalitní obklady a dlažba od přímého dovozce. Nakupujte retro dlažbu výhodně. V nabídce i dlažba a obklady II. Betonová retro dlažba nesoucí příhodný název DITON RETRO je vyráběna s takzvaně ostařeným povrchem.


Italská dlažba v dřevodekoru se zajímavým designem překřížení. Hodí se jak do rustikálnějších tak modernějších či městských interiérů. Umístění, dlažba venkovní i vnitřní.


Vintage dlažba

Typ, dlažba na podlahu. Charakter povrchu, matný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky