čtvrtek 29. prosince 2016

Soklová deska

Izolace nad úrovní terénu ( soklové desky ) - Bez venkovního zateplení základů, či soklů nedocílíme v žádném případě plánované tepelné úspory. Bachl EPS soklová deska je vyráběna ze speciální suroviny, jež konečnému výrobku umožňuje nízkou nasákavost (označení v certifikátu WL (T) 5) a vysokou. Soklové izolační desky s nízkou nasákavostí a vysokou odolností proti průrazu pro tepelné izolace stěn v místech se zvýšeným namáháním vlhkostí, zejména . Soklová fasádní deska nebo perimetr jsou určené pro zateplení spodní obvodové části stavby.


Soklová deska

Vynikají vysokou pevností v tlaku a prakticky nulovou nasákavostí . Soklové desky jsou zejména vhodné pro tepelnou izolaci soklových částí. Izolační desky z pěnového polystyrenu pro použití v kontaktních fasádních. Perimetr a soklové desky. Tato technologie zajišťuje deskám minimální nasákavost a . Soklová část fasády patří k velmi exponovaným částem stavby. Izolační soklové desky perimetr 1mm připevněné lepicí hmotou.


Styrotrade styro SD 1- tepelně izolační desky z pěnového polystyrenu vypěňované ve speciálních formách s oboustranou - Styrotrade styro SD 1- soklová. EPS PERIMETR SOKLOVÁ DESKA. Tepelně izolační desky s vysokou pevností v tlaku a minimální nasákavostí.


Soklová deska

Jsou vyráběné buď s rovnou hranou na obvodu, . Výrobky značky: SCHIEDEL. Soklové fasádní desky Bachl jsou desky z pěnového polystyrenu, které jsou díky vysoké pevnosti vhodné pro zateplení soklové části fasády. Strukturovaný povrch usnadňuje nanášení omítky. Desky z pěnového polystyrenu s vysokou pevností pro zateplení soklové části fasády.


Stručný popis výrobku, Pro . Nakupujte výhodně, dokud je zboží ještě k dispozici. EPS Sokl jsou soklovEPS Sokl jsou soklové izolační desky s nízkou nasákavostí a vysokou odolností proti průrazu. Slouží jako tepelná izolace stěn v místech se . Uvedené typy jsou vlastně všechny „PERIMETR”, ale aby se to méně pletlo, desky dostaly . Poloviční betonová deska pro regulování výšky betonového plotu se vzorem. Nasouvá se do drážek v sloupcích.


Soklová deska

Soklová deska je zavěšena ve dvou sousedních sloupcích a nepotřebuje pod sebou základ. Na tuto desku je třeba použít odpovídající krytí. Velkou výhodou je, že pod sebou nepotřebuje základ. Součástí desky je i krytí.


MDZ – montážní deska do zateplení. Soklový polystyren je určen k zateplení suterénních a soklových částí domu. Bachl soklové fasádní desky najdou, již podle svého názvu, uplatnění zejména při . Na vybetonované patky sloupků stavíme již připravené díly sloupků do potřebné celkové výšky.


Mezi sloupky je ukotvena samonosná soklová deska vyrobena . Neví někdo, jestli lze použít soklová deska nebo musí být. Děkujeme za pochopení. Vyhledat: Nahlásit chybu Úvodní stránka Sapho .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky