úterý 20. prosince 2016

Luxol vydatnost

Luxol vydatnost

Pro dosažení biocidního. Nová receptura má vylepšené vlastnosti. POČET DOSTUPNÝcH ODSTÍNů: 14. LUXOL originál je tenkovrstvá lazura pro dekorativní nátěry na dřevo s. Kalkulačka spotreby - zistite koľko farby potrebujete. Luxol je matný, neředí se.


Luxol vydatnost

Spotřeba - vydatnost. Akce platí do vyprodání zásob . LUXOL ORIGINÁL je ochranná tenkovrstvá lazúra s vylepšenou receptúrou na. LUXOL IMPREGNANT můžete přetírat po hodinách. O produktu ke stažení:.


Porovnajte ceny a parametre. Ochrání dřevo a nezakryje strukturu. Krycí olejová lazura . Udaná teoretická vydatnost produktů je orientační, může se lišit v závislosti na podmínkách a přípravě podkladu.


Díky obsahu vosků a olejů chrání dřevo před povětrnostními vlivy. Zasychání, Přetíratelný: cca po hod. TEORETICKÁ VÝDATNOSŤ : 11–14. LUXOL LAK NA PARKETY je určený na bezfarebné nátery drevených.


Použití: Na vápenocementové, . LUSONOL zachovává dřevu . Tenkovrstvá lazúra na dekoratívne nátery na drevo s ochranou proti poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Vydatnost z jednoho litru je 13–15m podle savosti dřeva. Teoretická vydatnost. Vodou ředitelná olejová lazura pro. LUXOL DEKOR nanášejte na suchý a očištěný povrch.


Složení: na vodní bázi. Přepravní společností: pondělí 29. Cištění nářadí: vodou. LUXOL - krycí barvy, lazury, interiérové barvy a laky na dřevo.


Má výbornú výdatnosť , odolnosť voči . Ačkoliv se mohou jiné lazury zdát na první pohled levnější, právě vydatnost. Dulux UniversalLesk má vysokou vydatnost , dobrý rozliv, vynikající vzhled f.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky