středa 21. prosince 2016

Tondach keratherm

Tondach keratherm

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nabízíme velkoformátové cihly, broušené cihly, překlady a další příslušenství. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pokud hledáte ideální podklad pro omítku s nízkým difuzním odporem . PRODUKT SE AKTUÁLNĚ NENACHÁZÍ V NABÍDCE E-SHOPU. V případě zájmu o tuto položku se neváhejte obrátit s dotazem její dostupnosti na telefonickém . Katalog zdicích materiálů. Kamionová doprava zdarma. Keramický blok broušený - tl.


Heluz nabízí tři varianty . Broušená cihla pro jednovrstvé vnitřní nosné i nenosné zdivo. Jedna paleta ještě originál zabalená. Uskladněno na suchém místě.


PRO TY, KTEŘÍ SE CHYSTAJÍ STAVĚT, MÁME NABÍDKU NA KAMIONOVÉ . Keratherm DRYFIX – pěna na broušené cihly. Ke některým typům cihel firma Tondach vyrábí i doplňkový sortiment cihel. Naše přírodní stavební materiály , cihly a pálená střešní krytina, vytvářejí příjemnou atmosféru bydlení a poskytují . Prodám palet cihel Tondach, 75ks na paletě, rozměr 245×300×2mm, možno koupit i po paletách.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. O společnosti Tondach. Firma Tondach má několik závodů s dlouholetou historií. Pálená střešní taška Tondach Hranice HRANICE je taška drážková posuvná.


Tondach keratherm

Konstrukce drážek umožňuje kladení na střešní latě o roztečích 3- 400 . KERATHERM vyzdít jakoukoliv svislou konstrukci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky