pondělí 26. prosince 2016

Použité palety prodej

Použité palety prodej

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Možnost závozu v okolí Děčína. Veškerý prodej palet probíhá na základě ověřené a pečlivé kontrolované kvality. Garantujeme Vám kvalitu dle norem ČSN u nových palet i použitých palet. Můžete využít množstevních slev, nebo věrnostního programu, jedině tak budete za . Nechcete staré palety opravit? Raději byste si koupili nové či mírně použité ? Proto vám firma Totalšrot nabízí výkup a prodej použitých dřevěných, plastových a kovových přepravních palet za zlomek jejich původní ceny.


Výroba a prodej EURo palet. Kama – Trading si za specializaci vybrala prodej a výkup palet. Vykupujeme použité palety EUR včetně poškozených palet. Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných europalet, prostých dřevěných palet , atypických palet či dřevěných obalů a řeziva. Vaše poškozené palety vám . Poskytujeme výkup použitých.


Sušení, opravy a výkup použitích palet. Při prodeji palet jsme časově flexibilní a pružní – cenovou nabídku jsme schopni. Váš partner ve světě palet. Nabízíme Vám výkup a prodej europalet za velmi výhodné ceny.


Slovenská společnost P. Navíc oplývají vysokou nosností, což je při přepravě těžšího zboží nutností. Lisované palety 8x 6x 12 500kg zánovní. Dřevěné palety 110x90x1cm.


Hledáte vhodné palety pro přepravu zboží nebo palety například pro stavbu nábytku? Potřebujete se zbavit palet , které vám zabírají prostor doma či ve firmě? Jedná se o výkup EUR palet , nové, použité světlé a tmavé.


Použité palety prodej

Kovové palety , plastové. Prodej a výkup palet. Odborná a certifikovaná výroba a prodej dřevěných palet za dobré ceny. Zaměřujeme se na prodej europalet typu A,B, C, palet standardních i atypických. Ceny pro výkup palet.


V červenci jsme otevřeli provozovnu výkupnu použitých palet EUR v Plzni na Domažlické, které . Výkup, prodej a opravy europalet. Zabýváme se prodejem nových a jednou použitých velkoobjemových vaků big bag, kartonových krabic a přepravních palet. Našim zákazníkům nabízíme i . Zajišťujeme prodej , výkup a opravy těchto typů přepravních palet : euro palety , standardní palety , atypické palety , paletové ohrádky a gitterboxy. Ošetřujeme všechny druhy. Použité EUR palety i palety atypických rozměrů máme skladem.


Použité palety prodej

Dodáváme palety a řešíme komletní paletové hospodářství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky