úterý 13. prosince 2016

Potahový koberec

Potahový koberec

Potahové koberce do auta v různých barevných provedeních. Nabízíme i samolepící koberce do auta, u kterých není potřeba pořizovat lepidlo na látky. Samolepící potahové látky. Umělý semiš, průzvučné látky, tvarovaný molitan.


Potahový koberec

Parametry Phonocar potahový koberec černý. Kvalitní pružný černý koberec Phonocar - vhodný pro potahování . Potahový samolepící koberec v černé barvě pro potažení repro boxů, MDF desek stropnic a interiéru vozu. Při objednávce víc jak 1kus dostanete koberec vcelku . Ponúkame autorádia, autohifi, reproduktory, zosilňovače, subwoofery, tlmenie a mnoho ďalších doplnkov . Vítejte v sekci potahových látek a koberců pro čalounění interiérů automobilů. Vysoce kvalitní potahový koberec , černé barvy.


Vhodný na potažení dřevěných a plastových konstrukcí. Novita Potahový materiál. V platnosti zůstávají původní zaváděcí ceny. Akustický poťahový koberec vhodný pre poťahovanie subwooferových ozvučnic , celých . Běžný metr šíře 1cm. Kicx AC-015: anthrazitový potahový koberec.


Mecatron potahová látka na ozvučnice antracit 7x5m se používá k finální úpravě ozvučnic. Další informace: Akustický potahový koberec. Potahový koberec se lépe udržuje a dodává profesionální vzhled.


SAL Poťahový koberec na subwooferové boxy 140xcm. Mýval suchá pěna čistí všechny druhy koberců a potahových textilií, zjasňuje a oživuje barvy. Výrobek je snadno biologicky rozložitelný. Používáním výrobku na.


Info: vhodný na rovné plochy(basové boxy, zadné plato, podlaha v kufry). Dĺžka: ľubovolná metráž. Cena za: bežný meter . Dekorační, potahové látky a koberce. Koberec Subli-carpet pro.


Slevy, akce, novinky . Vypadá to pocitově tepleji. U koberce vím jak na to, v případě potahové ( čalounické) látky se tam snad dává ještě molitan a tady nevím jak silný, . TKANINY A KOBERCE PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ. Určeno návrhářům bytového textilu, arch. Obvyklá cena: 5Kč.


Dostupnost: vyprodáno. Velký výběr potahových a čalounických látek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky