středa 7. prosince 2016

Fasádní eps

Fasádní eps

Nejpoužívanější desky pěnového EPS pro kontaktní zateplovací systémy ETICS. Desky pěnového EPS s vyšší pevností a izolační účinností. Je vhodný pro kontaktní zateplovací systémy. Fasádní polystyren pro kontaktní zateplování fasád.


Fasády s tmavšími barvami vstřebávají více tepla než fasády se světlejšími barvami. Grafitový (šedý) polystyren EPS představuje novou generaci stavebně izolačního materiálu. Výrazně lepších izolačních vlastností je dosaženo přídavkem . EPS F, EPS 1F, EPS Silent. Desky obsahují nanočástice grafitu, které . Používá se zejména pro kontaktní zateplovací systém. Součinitel tepelné vodivosti šedého EPS λ = 0W.


Materiál, EPS - expandovaný polystyren. Oblast použití, izolace kontaktní fasády. Pevnost v tahu TR (kPa) . Tento polysytren je určen k vnější izolaci rodinných a bytových domů. Polystyren Bachl je distribuován kamionovou. Tepelná izolace KVK PARABIT EPS 1GREY.


Vnější kontaktní zateplovací systém, mezinárodně označovaný zkratkou ETICS. Stavebniny MPL vám dodají kompletní izolace EPS na zateplení vaší fasády. Jen u nás tepelná izolace fasády EPS za výhodné ceny.


Bílé objemově stabilizované fasádní desky z polystyrenu s velmi dobrými tepelně izolačními vlastnostmi. S ohledem na velmi časté změny cen výrobci EPS vám bude každá zakázka . Dostupnost:Skladem 1ks. Pěnový expandovaný polystyren ( EPS ) je jedním z nejrozšířenějších tepelně izolačních materiálů.


Fasádní eps

Trvalá zatížitelnost v tlaku max. Stavební materiály, izolace, cihly, podlahové krytiny. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Objemově stabilizované fasádní desky z polystyrenu pro.


Výhodou fasádního polystyrenu je nízká hmotnost, . Nemá velké požadavky na únosnost, ale má přísné požadavky na přesnost rozměrů desek. ETICS fasádní systém, fasádní šedý děrovaný polystyren. Profily jsou vyrobeny z polystyrenu EPS s jsou opatřeny finální fasádní omítkou. Při odběru nad 150m2 . Izolační desky z pěnového polystyrenu pro použití v kontaktních zateplovacích systémech.


Fasádní eps

Popis: Prodám 150m ctver. Připojení nenosné příčky přes pásek EPS tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky