úterý 20. prosince 2016

Buklé metráž

Buklé metráž

Neobjednávejte větší metráž. Cena: 2Kč (1EUR). Kód zboží: C080_R845. Zeptejte se na tento produkt. Metráž světových módních značek za skvělé ceny - Hugo Boss, Chanel, Escada,.


Tkaniny nejvyšší kvality – buklé , žakár, šifon, krep, satén, úplet, krajka a další. Má stejné rovné zakončení nahoře a dole. Barva: žlutáProdáváme v metráži. Hledáte pletenou metráž ? Už naše babičky znaly takzvané bukláky, tkané koberce s nízkou utaženou smyčkou, jež se . Buklé koberce s nízkou pevnou smyčkou.


Koberce Bouclé nemají vlas, jsou hladké a pevné. Potěší Vás svou vysokou odolností tím, jak mohou být univerzálně použitelné. Doprava vždy zdarma po celé . V tomto oddělení naleznete tzv.


Buklé metráž

Tieto koberce sú vyrobené technológiou flatweave, kde sa nerozrezaná slučka vlákna pevne utiahne a zo spodu je stužená latexovým záterom. Snadná údržba, vysoká odolnost. Kusové koberce buklé. Mřížková záclona ve výšce 140cm.


Měkká a příjemná na dotek. PES, acryl, elastan Š. CM CENA UVEDENA ZA CM. Kostýmová látka, metráž - silnější buklé imitace ruční pleteniny ve starorůžové barvě. Tato technologie dodává . K dispozícii máte nielen neutrálnejšie farby, ale aj hravý dizajn a živé . Jsou vysoce odolné proti nepříznivému.


Kč s DPH za běžný metr Skladem. Látky vhodné na výrobu pánskych i dámsky nohavíc, dámskych sák a sukieň. Flauš metráž jen tak něco nepomačká, a tak nemusíte žhavit žehličku. Povrch látky tvoří ležatý chlup,. Tyto smyčkové koberce jsou vyráběny ze 1 vlny kombinující jemnou bílou vlnu z. Kategorie: Materiál textil.


Vybírejte z 3produktů v kategorii koberce. Teplejší silnější úplet buklé pastel starorůžová. Koberec buklák, mnoho rozměrů a vzorů za super ceny. U kusových koberců je povolena rozměrová odchylka – , kladné odchylky nejsou stanoveny a nepovažují se za vadu.


Buklé metráž

Kvalitní internetový obchod - online prodej - metráž , kusové a objektové koberce, PVC podlahy,. Vínovo - hnědé buklé vlněné káro s černou a modrou nitkou, š.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky