čtvrtek 15. prosince 2016

Lukopren n super

Lukopren n super

Lukopren - N - Super -Karton-2. Dvousložkový silikonový kaučuk s nejnižší viskozitou, výbornou zatékavostí a věrností otisků. Výroba těsnění a forem, zalévání v elektrotechnice. Využívá se převážně v defektoskopii a . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


LUKOPREN N postup a návod na výrobu jednoduché. Kaučuk s nejnižší viskozitou, výbornou zatékavostí. Umožňuje dobré probarvování pomocí . Polymerní středně viskózní pasta s dobrou zatékavostí, která po smísení s katalyzátorem vulkanizuje za . Transparentné odtieň je možné . POPIS: je kaučuk s nejnižší viskozitou, s výbornou zatékavostí a věrností otisků.


Dvojzložkový silikónový kaučuk s najnižšou viskozitou, výbornou zatekavosťou a vernosťou odtlačkov. Zmiešaním pasty s katalyzátorom (hm.d.) dochádza k vulkanizácii. Materiál má odolnosť voči . Doporučujeme použít při odlívání forem na velmi členité . Vulkanizuje po přídavku.


Lukopren n super

Je kaučuk s nejnižší viskozitou, s výbornou . Cena: cena na vyžiadanie. Popis: Dvojzložkový . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny . Mísení kaučukových past . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Výrobca začal dodávať nový katalyzátor,. N Super najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky