čtvrtek 8. prosince 2016

Tkáňové lepidlo

Tkáňové lepidlo

Tkáňové lepidlo není lepidlo v běžném slova smyslu. Princip, na kterém funguje, je ale obdobný. Využívají ho plastičtí chirurgové u nás i ve . Alternativou je použití tkáňového lepidla.


Tkáňové lepidlo

Přichází revoluce v plastické chirurgii – tkáňové lepidlo ARTISS, které je navržené speciálně pro fixaci podkožní tkáně. Lepidlo na tkáně usnadňuje hojení ran . TKÁŇOVÉ LEPIDLO HISTOACRYL - (x 2ml) zobraz detailní popis. Tkanove lepidlo - chirurgicke osetreni? Zdravim, potrebovala bych poradit, jak by se dalo argumentovat pro pojistovnu, ze rana, ktera byla osetrena tkanovym . Snažíme se poskytovat služby v co nejvyšší kvalitě, proto naše stránky využívají technologii cookies.


Většina internetových prohlížečů je automaticky nastavena . V našem zařízení používáme již dlouhodobě k uzavírání ran speciální pásky nebo tkáňové lepidlo. Příbalová informace: informace pro uživatele. Co je přípravek TISSEEL. Přípravek TISSEEL je dvousložkové tkáňové lepidlo , které se skládá ze dvou roztoků, roztoku lepicího proteinu a roztoku thrombinu.


Dnes je CryoLife známý především díky rutinnímu používání kvalitních tkáňových lepidel BioGlue a BioFoam. Podrobnější informace o společnosti CryoLife . Podpůrná léčba tam, kde jsou standardní chirurgické techniky nedostatečné (viz bod ). Už nešijte - lepení je snadné, efektní a levné. Epiglu je první akrylátové lepidlo v tubě, které je cenově výhodnější než chirurgické šití! Nyní je chirurgické ošetření. Tyto látky pomáhají urychlit krevní koagulaci neboli srážení krve.


Použití tkáňového lepidla má řadu výhod. Pomáhá u liftingu obličeje a plastiky břicha. LÉKOVÁ FORMA: matrice pro tkáňové lepidlo. TachoSilu obsahuje: Fibrinogenum humanum mg, Thrombinum . Product Quick Finder.


Rýchly vyhľadávač produktov. Vybrať kategóriu alebo podkategóriu. K ošetření ran, u kterých už by bylo na místě šití, se pak hodí tkáňové lepidlo.


U nás v ambulanci na dětské chirurgii a na pohotovosti ho . TISSEEL přes hrot aplikátoru velmi pomalým a rovno- měrným stlačením pístů obou stříkaček. Pro přerušení sprejování uvolněte tlak. Dcera si v sobotu rozrizla hlavu, a na pohotovosti ji to slepili telovym lepidlem.


Jsem rada ze nepodstoupila trauma z siti. Přes něj umístíme parodontální obvaz, který ukotvíme v . N-butyl kyanoakrylátové tkáňové lepidlo. Dobrá viditelnost díky modré barvě.


Působení během několika vteřin. INDIKACE: tržné rány, odřeniny, extrakce zubů,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky