čtvrtek 15. prosince 2016

Barva ral 9010

Prémiová barva na radiátory a topná potrubí. Receptura je obohacená o speciální . Kč 9Kč s DPH -2 8Kč . Nordica RAL je finální krycí barva na dřevo vystavené venkovnímu prostředí. Vysoká kvalita povrchu.


Vynikající trvanlivost a krycí schopnosti společně s . Hlavní předností však je vysoká antikorozní . Keine Fotobeschreibung verfügbar. COLOR EMAJL je pokrivna barva , s katero zaščitimo in obarvamo nove ali pa obnovimo stare kovinske in lesene površine, v zaprtih prostorih in na prostem. Barva na rez, vhodné použití na branky, vrata, ploty, přístřešky, střechy, okapy, zábradlí atp. Překvapivě pružný a odolný nátěr.


ALKYTON Rust StopDUPLI-COLOR Alkyton je premaz na alkidno-uretanski osnovi. Je barva v saj se lahko uporablja kot osnovni premaz, zaščita proti rji,. Barva ve spreji je vhodná na předměty ze dřeva, kovu, skla, papíru, kartonu a plastů.


Barva ral 9010

Nevhodné na polystyren. Akrylová barva ve spreji na dekoraci a ochranu. TEKNOS Nordica EKO (krycí) je finální krycí lak na bázi nejúčinějších high-kvalitních látek, které zaručují nejlepší kvalitu a krycí . Prodejní cena s DPH:. Okované sekce, balíček s panty a kováním, dráhy, madlo a veškeré potřebné . Dotykový termostat s časovačem bez rámečku, intuitivní ovládání, možnost tvorby různých časových a teplotních programů, patentovaná kompatibilita s . Viele übersetzte Beispielsätze mit barva na zdi – Deutsch-Tschechisch.


Rychleschnoucí,nežloutnoucí. Dostupnost: Skladem do dnů. Název En RAL:Pure white. Volba umístění barvy RAL.


Barva ral 9010

Označení RAL je zkratkou pro ReichsAusschuss für Lieferbedingungen (Říšský výbor pro dodací podmínky). Skryté kategorie: Monitoring:Články přeložené z de . Pro osobitost a jedinečnost Vaší koupelny nabízíme eleganci, nápaditý design a nejvyšší kvalitu. Galeon je koupelnový radiátor s obdelníkovými profily trubek. Polyuretanová lesklá vrchní dvousložková barva.


Základní barevné provedení. Větrací mřížka hliníková 1x 5mm - BARVA BÍLÁ. Poznámka číslo šířka délka. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . KEIM Biosil ist eine ökologische Innenfarbe für gesundes Wohnen: Natureplus- zertifiziert: Allergiker-geeignet, nicht brennbar, schadstoff – und weichmacherfrei. Syntetická matná rychleschnoucí barva na pochozí a pojezdový beton a asfaltové plochy.


Vzorník barev systému RAL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky