úterý 30. října 2018

Zátěžový index

Zátěžový index

Nosnostní index (někdy také nazývaný hmotnostní nebo zátěžový index ) udává, jaké maximální zatížení může jedna pneumatika unést. Zátěžové indexy a rychlostní značky jsou uvedeny na obou bočnicích pneumatiky. Hmotnostní index (také nazývaný nosnostní nebo zátěžový ) určuje maximální zátěž jedné pneumatiky.


Rychlostní index je maximální provozní rychlost pneumatiky. Najdete ho v technickém průkazu hned . Vysvětlení pojmů rychlostní index pneumatik a zátěžový index pneu. Hmotnostní neboli zátěžový index určuje maximální přípustnou hmotnost na jednu pneumatiku. Index je vyznačený dvojicí číslic hned za . Co se může stát když tam dam pneu s nižším zátěžovím indexem . Následující obrázek popisuje jednotlivá označení používaná výrobcem (číslice označují šířku, profil, průměr a zátěžový index pneumatiky).


Bočnice pneumatik skrývají důležité informace, mezi kterými lze nalézt rychlostní a zátěžový index. Značka definující maximální povolenou . Zátěžový index vaší pneumatiky vás informuje o její maximální nosné kapacitě. Je důležité zvolit náhradní pneumatiku, která je v souladu s doporučeními . Počet vrstev a index zatížení. Indexy zatížení a rychlosti pneumatik. To odpovídá maximálnímu zatížení, které pneumatika unese.


Zátěžový index

V žádném případě si nechci hrát na děda Vševěda, ale pouze věcně podotýkám, že zátěžový index pneumatik není celková hmotnost vozidla dělená ! Jde o číslo udávající maximální nosnost pneumatiky při rychlosti dané rychlostní kategorie v daných specifických podmínkách. Pro výběr pneumatik je několik důležitých kritérií. Mnoholeté zkušenosti v oblasti pneu technologií spojují bezpečnost, dlouhověkost a pohodlí do jediného produktu, do pneumatik Infinity.


S dodáním do druhého dne! Podle velikosti pneumatik. Vyhledat pneumatiky KLEBER vhodné pro Vaše vozidlo za pomoci našeho selektoru.


Na zimu lze použít nižší rychlostní index při zanesení do . Aktuální cena Continental. Další vlastnosti: XL. Hmotnostní, zátěžový nebo také nosnostní index , udává jaké maximální zatížení. To první je takzvaný zátěžový index (LI) anebo též nosnost pneumatiky a odpovídá maximální hmotnosti, na jakou je guma konstruována. Kromě zmiňované šířky, profilu a průměru na pneu naleznete další údaje jako je rychlostní a zátěžový index.


Přidat do oblíbených. R1 rychlostní index J, zátěžový index celá . Summerstar SUV pneumatika byla navržena tak, aby Vám pomohl zvládnout těžké terény hladce a bezpečně. Výběr rychlostního indexu závisí na.


Pokud jde o volbu výrobce a značky,ponechme ji na kupujícím. V případě rozměru jsme omezeni v technickém průkazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky