středa 10. října 2018

Cena fridexu

Cena fridexu

Nemrznoucí směsi do chladičů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Hodnocení produktu: 1. Nechtělo se mi obcházet obchody. Je tato recenze užitečná? Použití: Červeno -růžová.


Ceníková cena : 2Kč. Vaše cena s DPH: 1Kč. Opodstatnění je, myslím, celkem logické, cena českého produktu bude poloviční. Glykoly si spolu nevadí.


Provedeme malé zopakování: chladicí kapalina se . Sheron Antifreeze Maxi Vítěz testu, hodnocení S cena za litr: 175. Změna údajů vyhrazena. Hustumery-akumulatorov, fridexu a indikator hladiny elektrolytu,originalnom baleni, cena dochodou-nalezovy stav . FRIDEXU G PLUS je garantovaná na let provozu. Ale Stabil je pro (když tu padly škodovky) stovky, tisícovky. Drobná optika a nutnost.


Cena fridexu

Cena s DPH1EUR s DPH. Představujeme vám velmi kvalitní skleněný hustoměr, disponující balónkem, nasávací trubicí a vnitřním plovákem. Je určený k měření chladící kapaliny vašeho . Podrobný přehled doporučeného použití FRIDEXu G PLUS naleznete ve speciálním letáku. Vedle motorové nafty nabízí Dopravní podnik Karlovy Vary, a. Aktuálna cena produktu je 1. Oznámiť, až cena klesne pod. Modrá chladící kapalina.


Značková chladící kapalina FEBI, která splňuje normy dle originálních čísel automobilky. Nový Citroen Berlingo. Prodává se měrka na chladící směs, která ukáž poměr fridexu v chladiči. Fridex G-35° K- modrý, 5L. Dal jsem ho tam při výměně fridexu.


Já to tam třeba sypal protože cena hadice byla neúměrná s prací oproti ceně auta a době plánovaného . Doplňující popis: ABS, karoserie bez koroze, v tomto roce dělány rozvody, výměna oleje, fridexu a dvouhmotého setrvačníku včetně spojky - cena za servis. Tak se vysušují boty,tak . Refraktometr na provozní kapaliny automobilu (chladicí kapaliny, ostřikovače, elektrolyt, AdBlue). Pouze na Würth: koupit Tester nemrznoucí směsi pro chladicí kapalinu, For ethanediol (ethylene glycol) and water mixtures, with the exception of G13 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky