čtvrtek 18. října 2018

Sláma prodej

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sláma. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Možnost nakládky, dle domluvy možnost dopravy. Sláma pšeničná a ječmenná. Starožitný kobereček pod domácího mazlíka.


Rakovník, Cena dohodou, Prohlédnout . Prodáváme kvalitní a suchou balíkovou senáž. Seno a sláma pro podestýlku a ke zkrmení. K odběru v Ostravě nebo zajistíme dovoz.


PRODEJ A DOPRAVA SENA, SLÁMY A NAŠE DALŠÍ SLUŽBY. Balíky jsou skladovány v suchu v . Nevíte někdo o někom hodně blízko Loun kdo prodává seno a slámu ? Bydlím ve Třtěnu u Chožova a během příštího týdne si k sobě . Prodej elektrického podlahového a stropního vytápění. Servis elektrického podlahového a stropního vytápění včetně regulace. Výrobek je dodáván v originálním dřevěném stojanu, který je možné umístit na odkládací plochu stolu nebo pověsit na stěnu.


V případě zájmu kontaktujte Antonína Pařila. Kontakt: Antonín Pařil, Otinoves . Lisování sena a slámy do malých hranatých balíků. Služby lisování nabízím osvědčeným lisem Welger AP4 který vyrábí balíky o rozměrech cca 38x48xcm. Dopravujeme je pomocí návěsu.


Seno, sláma , prodej sena a slámy – hranaté balíky. Velice kvalitní luční seno sečené v Národním Parku Podyjí, uskladněné na paletách v kryté hale. Prodej letošního pěkně usušeného sena a slámy v kulatých balících o průměru 1cm. Celkové množství k dispozici cca 1ks balíků sena a 30 . Inzerát již není platný.


Sláma prodej

Při výrobě medoviny dbáme na zachování tradičních postupů, avšak využíváme k tomu i . Nabídka Repková sláma prodej. Poznámka: tento rozhovor vyšel formou videa zveřejněného na portálu MladýPodnikatel. Nabízím i prodej slámy v hranatých balíkách a nebo v kulatých o průměru 130cm. Prodej pytlovaného obilí : pšenice, ječmen, krmný šrot. Dostupnost: ihned k odeslání.


Provozovna Mirovice - prodej i servis zemědělských, stavebních a komunálních strojů, prodej náhradních dílů, prodejna. Krajka Černá Plážové Šaty Amir Slama ProdejČerné bavlněné krajkové plážové šaty od Amir Slamy. Vyšívané Bílý Plavky Amir Slama ProdejBílé vyšívané plavky od Amir Slama. Pšeničná sláma , kulaté balíky 120cm, vázáno do sítě.


Sláma prodej

Nakládka samozřejmostí. Prodej přírodní podestýlky ABSORFYT, která je určená pro všechny domácí a. Univerzální podestýlka, která se vyrábí ze suché pšeničné slámy , která se za . MM reality holding a. Bohužel jsme nenašli žádný inzerát. Prodám krásné letošní balíky pšeničné slámy p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky