čtvrtek 25. října 2018

Lemovací obrubník

Lemovací obrubník

Nakupujte přímo u výrobce. Odolné plastové obrubníky o rozmeru 110x1mm, v délce 2m. Prodej plastových obrubníků po . Lemovací obrubník 11x15x120cm. To platí i pro samotné záhonové a lemovací obrubníky , Když potřebujete zahradu uspořádat jinak, jednoduše.


Plastový obrubník je opatřený čelními zámky. Zobrazit v plné velikosti. PLASTOVÝ lemovací OBRUBNÍK standartně - šedá. Odděluje vlastní záhon od zatravněné plochy s . Cestičky nevyžadují údržbu, jsou stále čisté a . Hodnocení produktu: Hodnotilo: zákazníků. Cena, 1Kč Kč bez DPH.


Recyklát lemovací obrubník 110x11m šedý. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Betonové obrubníky silniční, chodníkové a zahradní, silniční přídlažba, žlaby do dlažby a betonové dělící prvky.


Lemovací obrubník

K lemování trávníků a pro snadnější použití mechanizace při sekání trávy slouží. Dalším prvkem, který nahrazuje klasický obrubník , je Rumplovaný krajový . Výrobky značky: CS-BETON. Otváracia doba od PO - PI od 07:- 15:hod.


CELOZÁVODNÁ DOVOLENKA od 05. Skryté obrubníky , minipalisády, plastové obrubníky za trvale nejnižší ceny. Chodník je po celé délce opatřen. Hojně se využívá v zahradní architektuře pro lemování chodníků a ohraničení dlážděných ploch. Obrubník je možno zapustit celou jeho výškou až do úrovně . Vlnitý plastový obrubník s vysokou UV stabilitou.


Díky své vysoké flexibilitě je ideální pro lemování neobvyklých tvarů květinových, či jiných záhonů. Obrubníky zajišťují kvalitní a pevný, pohledově důležitý . Obchodní značka, Rozměry (cm), Třída betonu, Objem (m3), Hmot. Hodí se i jako klasické lemování příjezdových cest nebo . Záhonový lemovací obrubník plastový. Plotovka plastová hnědá - délka 1cm. Profil 78xmm, plný.


Je určena pro pochozí plochy (zahrady, terasy, altány aj.). Plochu z této dlažby je možné ohraničit použitím speciálního reliéfního obrubníku ve stejné barevnosti . Je vhodný pro ukončení zatravňovacích tvárnic či okrajů dlažby. Výška obrubníků je ideální k oddělování různých povrchů. Maximální odolnost, spolehlivost a . Zahradní, chodníkový obrubník m jednostranný.


Lemovací obrubník

Použití chodníků je neocenitelné při budování cestiček mezi záhony, v zahradě či ve sklenících. Typ profilu: FS-2- lemovací J profil jednodílný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky