úterý 9. října 2018

Střešní latě 6x4

Výrobky značky: DEKWOOD. Impregnované střešní . Touto dopravou je možné společně se střešními . Hoblované latě Sušené dvoustranně či čtyřstranně . Nadbytek z řeziva pro vlastní spotřebu. Kdy vám stačí střešní latě 30xa kdy je lepší použít 40x60? Střešní lať 6x- m. Dřevo je natřené nátěrem proti hnilobě a dřevokazným . Zajistíme dopravu nebo zdarma dovezeme na naše prodejny po ČR.


Střešní latě 6x4

Kvalitní řezivo, stavební hranoly, fošny, prkna ale i konstrukce střech za skvělé ceny. Na naší pile v Lužné u Vsetína připravíme jak kompletní střešní vazbu, tak i drobné zakázky na. AKCE STŘEŠNÍ LATĚ SMRK - IMPREGNOVANÉ stěnové latě. Mořené 5x 4-m, 1-. Další rozměry neuvedené v tabulkách po domluvě!


Dostupnost: Připraveno k odeslání. Přemýšlíte, kde pořídit latě na střechu? U nás v PRO-DOMA vám s vaší poptávkou na střešní latě rádi pomůžeme. Pošlete nám výpis řeziva na t. Tento web používá cookies.


Střešní latě 6x4

Latě vytvářejí vzduchovou mezeru mezi střešní konstrukcí (obvykle krovem) a pokrývkou střechy s nosným laťováním. Je možné použít na střešní latě modřínové dřevo? Prodej střešních latí v balíku je 8metrů, zapáskováno. Na objednávku jakýkoliv jiný rozměr. Lať stavební sušená nehoblovaná.


Vhodné použití pro výstavbu dřevěných rodinných domů, na stavbách k podbíjení stropů a střech, pro konstrukce pergol,. Bral jsem to podle doporučení výrobce, ale dám na Vás a použiju širší. Jaký hřebík pro přibití latě doporučujete?


Střešní latě 6x4

Je to stodola let stará. Latě SM 6xbm (3-5m) impregnovaná Smrkové konstrukční řezivo třídy I. Po upevnění těchto střešních latí již konstrukce záštity sama stojí. Prodáváme smrkové střešní latě. Cena za kus, Cena za kus s DPH. Je důležité správně určit vzdálenosti latí podle typu střešní tašky a sklonu střechy, aby střecha odolávala dešti, větru a sněhu.


Určené pro střešní konstrukce a jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, většinou smrku. Dodáváme jak latě neimpregnované, tak impregnované. Krov ve spojení se střešní latí jsou nosná konstrukce střechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky