úterý 9. října 2018

Dibond desky

Dibond desky

Tyto desky jsou chráněné z obou stran transportní fólií proti poškrábání. Zabýváme se prodejem plastů a stavebnin. Má takzvanou „sendvičovou“ konstrukci, kde jsou dvě hliníkové desky silné asi mm tepelně vázané na centrální desku z polyethylenu. Dibondové desky mají . Moderní lehký materiál atraktivního vzhledu je . Je složena ze dvou krycích vrstev z hliníku o tl. V tloušťkách mm, mm, mm, 6mm, v mnoha barevných odstínech . Výběr z řady sendvičových desek Kapa, ekonomických desek Foambor desek z. Kompozitní desky typu dibond s hliníkovou vrstvou o síle mm a . Pro nákup vyberte variantu . PVC desky - klasické, barevné, průhledné a desky pro kašírování.


Dibond desky

Má velmi nízkou hmotnost, vysokou stabilitu a. Kč Vaše cena s DPH ‎: ‎1. Klasická reklama - grafika lepená na podkladové desky , které se upevňují na fasádu nebo jiné. Potisk desek ○ Typy desek ○ lehčené plastové desky s pěněným . Deska je složena ze dvou 21mm . DIBONDOVÉ DESKY , PVC DESKY.


Je možné ho použít k výrob$ široké škály . Tou může být lehká pěnová deska Kapa, ale také PVC nebo hliníková deska. Speciálně vyvinuté pro jednoduché a přesné ohraňování hliníkových obkladových desek. Ve spojení s vodicí lištou je frézka na deskové . Dvě hliníkové desky jsou tepelně navázané na jádro z polyethylenu. Díky tomu má deska z . FUNDERMAX MAX EXTERIOR (HPL DESKY ). Fundermax max - leták Fundermax max - sortiment. Hliníkový či pozinkovaný plech.


Desky se dodávají v široké škále barev a světelné propustnosti. V e-shopu nabízíme materiál . Tisk velkoplošných fotografií, lepení na desky. Přímý tisk na desky PVC, AL, kapa za velmi výhodných podmínek.


Jsme dodavatelé plastových polotovarů pro Signmaking, reklamu, průmysl a stavebnictví s dlouholetou tradicí. CNC systémech STEPCRAFT. V následujícím textu si shrneme základní informace týkající se . Jádro je z polyethylenu. Výroba reklamních desek - hliníkových DiBond a plastových PVC včetně kašírovaných polepů. Profesionál na obkladové ALU desky.


Nabízíme Vám široký sortiment plastových desek , tyčí, profilů a dalších. Jako vnější plochy je použito neprůsvitné desky (většinou plech nebo sendvičová deska dibond ), do které je v čelní ploše proříznuta grafika. Do vzniklých otvorů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky