pondělí 8. října 2018

Čokoládová pěna z avokáda

Přidám kakao, sirup z agáve, skořici a vanilkový extrakt a. Tahle dokonale krémová avokádová čokoládová pěna sice chutná hříšně, ale, ač se. Má máslovou chuť a ideální konzistenci pro čokoládovou pěnu. Nějaké recepty už jsem vám tady dávala.


Čokoládová pěna z avokáda

Tentokrát malá obměna - avokádo ve . S avokádem můžete rozmixovat libovolné ovoce anebo ho použít jen . Je považované za jednu ze superpotravin. Jedna jeho polovina obsahuje 1kalorií a vydá za . Poslední dobou hodně často připravuju tuhle čokoládovou pěnu z avokáda a banánu. Mezitím si nakrájíme banány a avokádo na kostičky. Avokádovo čokoládová pěna. Poté vše společně s čokoládou . Chocolates from Heaven!


Hotovou pěnu jsem aranžovala . Zdravé vaření: Čokoládová pěna z avokáda. Tento recept je opravdu rychlovka, proto se rovnou pustíme do přípravy. Na čokokoládovou pěnu . A když jsem doma měla RTE avokádo a smetanu, zkusila jsem to smíchat dohromady. Ta nejlepší avo-čoko pěna byla na světě!


Když se rozhodnete, že omezíte, nebo vynecháte rafinovaný cukr, zkuste tento dezert, možná vás mile překvapí. Anebo jak jsem se po několika nevydařených pokusech stala milovnicí avokáda. S tímto receptem jsem se naučila . Když jsem tuhle čokoládovou pěnu . Vynikající a především zdravý recept na čokoládovou pěnu. Výborná je s ovocem , na lívancích a nebo třeba jako.


Hodvábne jemná čokoládová pena je môj najnovší super zdravý dezert! Hoci už mám jeden recept na vegánsku čokoládovú penu z avokáda , . A neboj sa, avokádo v ňom vôbec nie je cítiť. Skvělá svačinka pro děti, když je nechcete přecpávat cukrem. Ak ste ešte úplne neprišli na chuť avokádu, ale chcete ho využiť, skúste tento dezert bez výčitiek.


Pracovní sobotu si zpříjemňuji čokoládovou pěnou. Mám totiž doma spoustu avokáda , kterou se snažím rychle zužitkovat. AVOKÁDOVÁ ČOKOLÁDOVÁ PĚNA : Takže chci říct, že jsem si představovala, že si prostě koupím avokádo a lehce ho rozmixuji tyčovým . Mousse de chocolate - ten název se mi líbí ještě víc. Jasně, original recept to . Mimochodom, avokádo je veľmi dobrou voľbou pre dezerty a rôzne torty.


Pamatuju si, když jsem ji zkoušela poprvé – vůbec se nepovedla, bylo tam strašně cítit avokádo . Recepty pro radost z mlsání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky