pondělí 29. října 2018

Hoblované latě ceník

Nakupte si u nás dřevěný stavební materiál, jako jsou hranoly, fošny, latě a prkna. Jedná se zpravidla o hraněné řezivo, které není vysušené a není hoblované. Tento materiál dodáváme.


Hoblované latě ceník

Na zakázku můžeme dodat rovnou přímo hoblované fošny. Na této stránce najdete přehledné tabulky s ceníkem a rozměry našich nejžádanějších produktů – to jest prken, krovů, fošen, OSB desek, palubek, hoblovaných. Prodej materiálů, polotovarů a výrobků pro nábytkáře, truhláře, stavebníky.


Střešní latě a plotovky. Hoblovaný materiál nabízíme několika . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Aktuální ceník sortimentu podnikové prodejny. Ceny v MOC skupině jsou s DPH ! Prodáváme obkladové palubky, dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě , hranoly i stavební řezivo. Nabízíme i doplňkový.


Hoblované latě ceník

Latě jsou hoblované. Prodej střešních latí a hoblovaných prken v Ondřejove - okres Praha-východ cca minut autem od . OSB , latě ,řezivo, plotovky ,. KVH, na objednávku s dodáním do dvou týdnů. Dodáváme hranoly, fošny latě a další stavební řezivo pro vaši stavbu. V nabídce našeho eshopu nechybí ani hoblovaná prkna, nebo americké fošny.


Truhlářské řezivo jehličnaté a listnaté, prkna, latě , hranoly. OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH. Tyto hoblované výrobky nabízíme zpravidla ve dvou kvalitách – v levnější variantě. Níže naleznete orientační ceník naší dopravy, přesnou cenu však určujeme na . Hladké terasové prkno je čtyřstranně hoblované a má hladké provedení. Lepené hoblované latě.


Pro velkoobchodní partnery ceník na vyžádání. Podkladové latě jsou vyráběné ze smrkového nebo borového dřeva. Stavební prkna, stavební fošny. Prkno SM hoblované smrk. Hranol SM hoblovaný smrk.


Níže uvádíme ceny pro latě a hranoly. Konstrukční hranolek ( hoblovaný ) Plotovky, 35x3 20x4 3 36. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník.


Ceník – latě a hranoly. Dále vyrábíme palubky obkladové i podlahové, hoblované přířezy, plotovky, zahradní nábytek. Skladem hranole, střešní latě , palubky, podlahovky, plotová prkna, sušené hoblované řezivo, KVH hranoly, OSB desky.


CENÍK SUŠENÉHO ŘEZIVA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky