středa 24. října 2018

Studnařská pěna

Speciální vodotěsná polyuretanová pěna s odolností vůči trvalému působení vody a organických nečistot. Vhodná pro přímý styk s pitnou vodou. Pro montáže a těsnění betonových studničních skruží, těsnění rozvodných, revizních a kontrolních šachet. Vykazuje silnou přilnavost k betonu a ostatním . S oblibou ji využívají také studnaři , protože tato pěna je vhodná nejen pro přímý styk s pitnou vodou, ale má minimální nasákavost a odolává . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zimní studnařská pěna je vhodná pro montáže a těsnění betonových studničních skruží, těsnění rozvodných, revizních a kontrolních šachet.


Studnařská pěna

Aplikační teplota je . Určená pro montáž, usazování a těsnění betonových skruží ve studních, kanalizačních. Studnařská pěna pistolová. Soudal studnařská montážní pěna jednokomponentní, rozpínavá, vysoce kvalitní pěna , připravená ke snadnému použití s trubičkovým aplikátorem. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Výrobky značky: INVA export-import, spol.


Přetíratelná trubičková pěna na bázi . Díky inovované receptuře je výtěžnost této HI-TECH moderní pěny je až litrů. DEN BRAVEN MAXI pistolová pěna. Kč Vybrat alternativu . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Tato montážní pěna drží na všech obvyklých stavebních materiálech, s výjimkou polyetylenu, polypropylenu, silikonu, teflonu, olejů a tuků. Jednokomponentní montážní polyuretanová pěna.


Studnařská pěna

Použití: spojování a těsnění betonových skruží pro studny. Dále je vhodná k těsnění kanalizačních výpustí . Působením vzdušné vlhkosti a teploty expanduje až na . Výrobce: DENBRAVEN, Záruční lhůta: měsíců . STU Dostupnost: skladem. SOUDAL ETICS BOND pěna na fasádní izolace. PUR pěna PROFIL GUN 750ml. Jednosložková, polotvdá montážní a těsnící pěna na bázi vlhkem vytvrzujícího polyuretanu.


Zobrazit v původní velikosti. SIGA PRO Montážní pěna. BAUMONT Montážní pěna. Den Braven studnařská pěna , 500ml.


Studnařská pěna

Použití látky nebo přípravku: vypěňování betonových skruží. Pokud plánujete koupit více kusů 1. Specielně vyvinutá pro požadavek pro styk s. Pěna studnářská - 750ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky