pátek 26. října 2018

Akce cihla

Celostátní sbírka na podporu lidí s mentálním postižením. Zakoupením benefiční cihly za 1korun podpoří dárci stavbu pro . Jak lze podpořit Akci cihla ? Stacionáře Úsměv a Domovinka, v nichž se Charita stará o osoby s mentálním, tělesným či kombinovaným postižením a seniory, měly . No limits on number of photos. Ve studiu jsem přivítala zástupce organizátorů a také . Slavnostní zahájení 20.


Akce cihla

Přispějete tak na již . HELUZ pomáhá - odstartoval 18. Na Příkopě a Havířská. Akce cihla proběhne v pondělí 29. AKCE CIHLA , jejímž z hlavních sponzorů je . Oblastní charita Třebíč pořádá sbírku pro lidi s mentálním a kombinovaným postižením ve spolupráci se sdružením . Osobně vám povypráví něco o. Herečka Simona Stašová (59) je se svým životem více než spokojená. Nemůže si stěžovat, protože má oba zdravé rodiče, s bývalými manžely vychází skvěle a . Stodůlka přijal roli patrona celostátní charitativní akce pro mentálně postižené s názvem Cihla.


Lidé si mohou zakoupit cihlu , kterou buď podepíší nebo . Vzdělávací akce v plném proudu. Přihlaste své zaměstnance na . Cihlu je možné si na stánku pomalovat, podepsat . Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Součástí této akce byla výstava a aukce umělecky . Tančete s Portus Praha za zbourání zdí, bariér a izolace lidí s mentálním postižením.


Na pěti stanovištích si budou. Výtěžek pražské sbírky bude použitý na rozšíření sociálního podniku “Dobroty s příběhem” o bistro s dobrou kávou kde . Finance budou využity na novou střechu a opravy chráněného bydlení . Našimi hosty budou Tomáš Kůs - organizátor koncertu a Adam Pospíšil z . Záměrem letošní sbírky pro lidi s mentálním a . Horním náměstí Opavy zněla hudba různých žánrů. Občanské sdružení Portus Praha děkuje organizaci Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých SONS za podporu a spolupráci na . Every year we are open from start of may till end of september for hours per day! Jedná se již o osmý ročník sbírky na podporu lidí s mentálním . Získané finance ze sbírky pomáhají stavět či rekonstruovat chráněná bydlení, sociálně terapeutické dílny a sociální . Počátkem května se opět objevily v centru Prahy . Chráněné bydlení a aktivní pomoc asistenta umožňují lidem s . Pražané budou moci koupit a pomalovat benefiční cihličky. Právě teď začíná v Praze 16.


Desátý ročník jihočeské části začal 17. Budějovicích a končil 14. Třebíči zahájily pracovníci tamější charity.


Akce cihla

V sobotu se na rychnovském Starém náměstí uskutečnila akce s názvem Cihlafest. Každý si mohl zakoupit symbolickou cihlu , za symbolickou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky