středa 31. října 2018

Sikkens lazura

Sikkens lazura

Sikkens Cetol HLS plus lazurovací barva na dřevo . Lazury na dřevo značky Sikkens. Syntetická tenkovrstvá lazura Cetol SF 7- průmyslové zpracování:. Wodna lazura nawierzchniowa do zewnętrznych elementów drewnianych.


Biobójczy impregnat wodny do ochrony drewna przed grzybami. CETOL WETTERSCHUTZ BARVA. Cetol BP XPro to szybkoschnąca, cienkowarstowa lakierobejca do stosowania na powierzchniach. SIKKENS OCHRONA I DEKORACJA DREWNA. Sloveniji, ki potrošnikom omogoča preudarne nakupe.


Cienkowarstwowa lazura chroniąca zewnętrzne konstrukcje drewniane przed warunkami . Istotne zidentyfikowanie zastosowania . Finálny transparentný náter ( lazúra ) na drevo. Vhodný do exteriérov. Ali lak ali lazura – posebno čistilo in negovalno mleko ne le ščitita, temveč tudi . Zobacz inne Akcesoria. Zaščitna lazura zaščito in nego trdega lesa, iglavce, različni odtenki za les. Priehľadný na vode založený impregnačný náter pre priemyselné použitie, aplikovateľný na mäkké a tvrdé dreviny.


Sikkens lazura

Vyznačuje sa aktívnou . Vodou ředitelná hedvábně lesklá lazurovací nátěrová hmota na vytváření základních vrstev, mezivrstev a finálních vrstev na dřevěných stavebních dílech. Cetol WF 7je vodouředitelná zapíjecí lazura s matným povrchem. Tanokoslojna lazura za zaščito lesa skoraj brez vonja in z dolgotrajno obstojnostjo na UV žarke. Cetol BL Decor to ekologiczna, wodorozcieńczalna lazura do ochrony i dekoracji drewna i elementów drewnianych takich jak: panele ścienne, drewniane stropy . List of products by manufacturer Sikkens.


Tonējama speciālā zelta lazūra ar perlamutra efektu. Odstíny dle vzorníku TTK nebo dle standardu RAL. Izjemno obstojna high solid lazura za les na osnovi topil, primerna za zunanjo uporabo. Sudwest Imprägnier-Lasur J- l. Impregnująca lazura do drewna.


Sikkens lazura

Zabezpiecza drewno, hydrofobowa (nie zwilżalna wodą), chroni przed promieniowaniem . Zaščita in nega lesenih površin LAZURA ZA LES Učinkovito. To 2lat współpracy z architektami, projektantami wnętrz i profesjonalnymi malarzami. PREMAZ ZA LES SILVAPRODUKT . Ponujamo širok nabor materialov za slikopleskarje ,fasaderje, keramičarje in avtoličarje.


Podjetje PTUJČANKA d. M lazura je prosojni dekorativni premaz za barvanje lesa v notranjih prostorih in na prostem, saj odlično ščiti pred soncem in vremenskimi vplivi. BAKA SIMONSWERK, przeszklone, szkło komorowe z motywem artystycznym. Innovativer Hochglanzlack für aussen auf Basis einer neuen Generation von Alkydharzen. Jedwabiście błyszcząca powłoka pośrednia i nawierzchniowa do elementów drewnianych, do zastosowań .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky