úterý 21. listopadu 2017

Výkup kulatiny ceník

Podle podmínek stanovených normou od vás vykoupíme kulatinu z borovice, smrku nebo modřínu. Vykupujeme dřevo českého původu. Také máme zájem o přesílenou kulatinu všech . Nabízíme ty nejvyšší ceny! VÝKUP KULATINY a dřeva 3. Provádíme výkup již vytěženého dřeva ve všech sortimentech. Kulatina je zatříděna do kvalit přímo na odvozním místě, nebo po přejímce u odběratele.


Ceník jehličnaté kulatiny na určitou lokalitu zašlu na vyžádání. Rozhovor s Pavlem Urbanem, vedoucím pily Stora Enso ve Ždírci n. Doubravou Michal Třeštík, Jan Klíma. Lesní porosty v ČR byly loni opět kvůli slabým dešťovým srážkám devastovány kůrovcovou kalamitou, a to zejména v oblasti střední a severní . Podobně šly ceny dolů také u smrkové kulatiny , která byla u některých lesnických firem např. Bruntálsku, Krnovsku či nejohroženější části . Výkup dubové kulatiny.


Prakticky bez suků, minimální křivost, výřezy 5m. Primární činností naší společnosti je výkup dřeva po celé České republice. Vám obrátkou pošleme naše výkupní ceny odvozené z našeho ceníku dřeva.


Výkup kulatiny ceník

Poptávka - dřevo - ČR. Dřevo z odběrního místa (OM). A) Jehličnatá kulatina. Celoročně vykupujeme kulatinu smrk a modřín pilařské jakosti III.


A, B, C v celých délkách nebo výřezech. Platba v hotovosti při převzetí nebo převodem na účet. Minimální množství odkupu od m3. Dále se zabýváme těžbou a výkupem dříví přímo na pni (na stojato) v lese a nebo na odvozním místě za velice zajímavé ceny, které jsou standartem k cenám na . Neváhejte nás kontaktovat pro více informací – kontakty.


Výkup kulatiny ceník

Lesnická práce, těžební práce, pěstební činnost, výkup dřeva, ceník prací. Upozorňujeme, že při výkupu pilařské kulatiny z polomů a kůrovcových lesů jsou. Také sami zajistíme probírkovou těžbu, mýtní těžbu, nebo zpracování kalamitního dřeva. Komplexní péče o les. Konkrétní ceny jsou závislé na sortimentu, množství dříví a lokalitě.


Proto nemáme jednotný ceník pro všechny prodávající. Technická specifikace vykupovaného dříví délky 2. Ceník řeziva, hoblovaných výrobků, ostatních výrobků a služeb. Jedná se zejména o sušení, hoblování, výkup kulatiny od drobných vlastníků lesa a broušení . V současné době se zabýváme i výkupem kulatiny a celých lesních parcel.


Pila Kamenná, řezivo pro stavební účely, hraněné řezivo. Smrkové a borové výřezy dl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky