pátek 10. listopadu 2017

Lak na parkety bona

Naplánujte si lakování tak, . Základní lak nanášejte systematicky a bez přerušování. Povrchová úprava na parkety. Určen pro dřevěné podlahy v domácnostech. Doporučené a nejprodávanější produkty.


Lak na parkety bona

Ako aplikovať lak na parkety a ako ju správne ošetrovať. Jak aplikovat lak na parkety. Vybroušení parket až na holé dřevo. BONA TRAFFIC HD -vrchní lak mat 95l.


Podobné zboží Stavební chemie : Laky na parkety : Vodní báze. Bona Traffic HD mat L. Vybírejte Podlahový lak 2. Interiér - podlahy, parkety , nábytek, schody . Ztratily vaše parkety lesk a krásu? V našem e-shopu Podlahy VESNA najdete různé druhy laků, od matných až po lesklé. Stačí si správně vybrat. RENOVACE PARKET – LAK BONA FLOW.


Renovace parket jasan. BONA PRIME Classic základní lak na parkety , l. Op naar de laatste klus voor dit jaar. Iedereen een fijne jaarwisseling gewenst.


Je jemný, elastický a redukuje . Prodaja BONA vodenih lakova za drvo i parket. Mašine za hoblovanje parketa i masa za fugovanje parketa. Products tagged with bona lak mega one. Jednozložkový vrchný lak na vodnej báze, 1 polyuretán, vytvrdzujúcou zložkou je vzdušný kyslík. Lak je určený na ošetrenie drevených podláh v interiéri.


Lak na parkety bona

Jednosložkový rozpouštědlový polyuretanový lak na parkety s vysokou . Lak je jednozložkový a dodávaný v päťlitrovom balení. Lepidlo na parkety S 760. Odpornost gotovega dvoslojnega parketa na trdovratne madeže in. Levering gemiddeld binnen dagen.


Osnovni premaz za standardnu žutu boju drveta. Izvanredna abrazivna svojstva. Visoko kvalitetni švedski laki za parket in ostala lesena tla:. Een professionele parketlak die gebruikt kan worden voor ruimtes die zeer .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky