pondělí 20. listopadu 2017

Primy zaves

Primy zaves

Přímý závěs je kovový konstrukční prvek pro upevnění konstrukce sádrokartonu. Ocelový přímý závěs CD 2mm. Výrobky značky: DK Mont. CD profilů k nosné konstrukci v případě kotvení . Pokud potřebujete zavěsit podhledové konstrukce ze sádrokartonu, využíjte kvalitní přímý závěs od společnosti Knauf.


Aku stroje a příslušenství Milwaukee, montážní materiály ATAX . Na sádrokartonové konstrukce se stavěcími otvory Celý . Závěs přímý 200xmm. Materiál: pozinkovaný plech . Je vyráběn z pozinkovaného plechu o tl. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Popis: profilů k sádrokartonu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vrut na přímý závěs s velkou hlavou. Hledáte závěs cd přímý ? Zobrazit všechny obrázky . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vytvořila společnost ML Promotion s. Pro připevnění latí ke krokvím slouží přímý závěs pro dřevěné latě. Použité dřevěné latě musí mít maximální hmotnostní vlhkost. I tak je zde ovšem vlivem . Detailní popis produktu.


Primy zaves

Používá se při montáži sádrokartonových podhledů, . Kovový konstrukční prvek vyroben lisováním z ocelového, válcovanéhopozinkovaného plechu tl. Pozinkování nejméně Z1– dle ČSN . Také Vás může vedle . Drát s očkem 100cm dl. Pružinový závěs, Z 100.


TENTO VÝROBEK JE MOŽNÉ ZASLAT OD 1KS DO 100KS V PODOBĚ JEDNOHO BALÍKU (přepavné: Kč) NEBO NA . Se stavěcími otvory po obou stranách pro spojení . Dodáván neohnutý pro dřevěné latě mm. Ceny výrobků z oceli se mohou měnit podle aktuálních cen surovin. Dostupnost:Skladem 3ks.


Primy zaves

Toto zboží lze nakoupit pouze v množství 0. Používáme jako závěsný kotvící prvek pro sádrokartonové desky. Cena za Balení, Cena za balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky