pátek 10. listopadu 2017

Pozinkované jekly

Pozinkované jekly

Na zakázku samozřejmě zajistíme pozinkování veškerých jeklů, které najdete v naší nabídce. Zákazníci, kteří u nás nakoupili pozinkované jekly , také často . Vybrali jsme několik jeklů , se kterými často pracujete a necháváte si je pozinkovat. Tyto jekly nyní vedeme už pozinkované , takže máte opět o . Jekl 20x20xžárově pozinkovaný. Pozinkování je prováděno žárově. Při zinkování je se základním kovem spojena vrstva zinku zajišťující korozní odolnost více jak let.


Hutní pozinkovaný materiál, jako jsou trubky a profily, pro vás máme za nejnižší ceny. Obdelníkové profily pozinkované. Prodej pozinkovaných jacklů realizujeme paletovou . Vyberte si na webu společnosti Eika. Rám je z jeklu 40x40xmm, příčky pro montáž planěk jsou z jeklu 20x20xmm, které lícují s jeklem 40x40xmm z . Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Souhlas s jejich používáním udělujete a odvoláváte prostřednictvím . Nerezové zábradlí, kované polotovary, bránové příslušenství. Standardně prodáváme pozinkované plotové sloupky . Pořídit u nás můžete veškeré zboží od hřebíků, přes pletiva, jekly , plechy a další hutní. L, T, plochou, kruhovou, čtverc. Betonářská ocel 6mm , 8mm , a 12mm.


Pozinkované jekly

Stavební profily I , U do 180mm. Rohože do betonu 3x2m:. Výrobek - typ profilu (mm). Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností.


Jekly – konstrukční pozinkované ocelové profily 50×mm s plastovou povrchovou úpravou nebo v provedení ZN doporučujeme jako vodorovné konstrukční . Konstrukční, bezešvé přesné i hladké, pozinkované a další. Ty najdou uplatnění především při oplocení průmyslových. Nosné oblouky budou z . Kromě oceli a železa se však hojně využívá jistá podoba železa, a sice jekly. Najdeme je také v podobě ocelové, pozinkované nebo hliníkové.


Jeklové garáže charakterizuje výborný poměr ceny a kvality! Ceník: Garáže pozinkované. Koupit Více informací. Kovové pozinkované víko jeklu 50xs koulí. Zajišťovací šroub pro.


Prodám pozinkované jekly 100x100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky