pátek 17. listopadu 2017

Barva eternal cena

Ceník CZ platný od 1. Vítejte ve světě vodou ředitelných barev ! Vaše cena za ks: 1Kč. Eternal na kovy 4bílý kg. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Od čistě bílé ke všem barvám duhy. K dispozici je moderních jednobarevných a jemných barev , . Původní cena včetně DPH, 2Kč.


Barva eternal cena

Cena je za jeden kus. Popis: hedvábně matná, vysoce odolná barva pro nátěry . Je určena k novým i udržovacím nátěrům . Jaký zvolit nátěr, jak postupovat a jaké jsou tipy při natírání? Podívejte se do našeho článku. Barva na střechu oživí její vzhled a především ochrání povrch.


Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod Vámi zadanou částku. Nově přehlednější a rychlejší. Barvy na tetování od největších světových značek. Jsme největší specializovaná síť prodejen barev, laků a příslušenství v ČR se 1prodejními místy po celé České republice.


Barva eternal cena

BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a. Barva pro základní i vrchní nátěry všech druhů kovových . ETERNAL akrylátový, matný, červeno-hnědý 10kg. DPH: 67Kč (2EUR) . Kompletní sortiment na skladě, dodání . Kotníkové ponožky Barva : tmavě zelená. SUMMER SALE SUMMER SALEnejnižší ceny v tomto roce!


Dárek k nákupu vůně Le Male od Jean Paul Gaultier. Doručení na prodejny zdarma Doručení . Další barvy na cestě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky