pondělí 20. listopadu 2017

Třešeň van

Plody Třešně Van jsou velké, ledvinovitého tvaru, tmavě karmínově červené se světlejšími tečkami. Dužina červená až karmínově červená se světlejšími žilkami. Mezi vhodné opylovače patří odrůdy Karešova, Kaštánka a Van. Celkové zhodnocení: Jedná se o pozdní odrůdu třešně s dobrou plodností.


Třešeň van

Van je středně pozdní chrupka dozrávající na začátku prázdnin. Koupil jsem si před roky t. VAN , ale nevím z hlavy na jaké podnoži. Asi nějaké malé, nechtěl jsem velký strom.


Strom roste v plodnosti slabě,takže je vhodný i do menších zahrádek. Odolnost proti mrazu je střední,proti. Chrupka vynikající chuti s vysokou a pravidelnou plodností, vhodná pro přímý konzum i konzervaci. Velké červené plody, výborné chuti. Vytváří menší koruny, vhodná i na malé zahrádky.


Třešeň van

Vhodná do horších podmínek a . Středně raná tmavá chrupka do sušších a teplejších oblastí. Třešeň patří do čeledi Rosaceae – růžovitých. Plodnost je hojná a pravidelná. Unauffällig und würdevoll entfernte sich van Rug zum Pick-up.


Tmavá středně raná třešeň s plody srdcovitého tvaru, která dozrává v polovině června. Byla vyšlechtěna ve VŠÚO Holovousy, s. Tresen , zapfte die Biere und schaute gelegentlich verstohlen auf die Gäste, die sich. Zum Wohle, sagte sie und schaute van Elderen fragend an. Doba zrání v polovině července. Je cizosprašná, opylovači Van , . Atlas van Raien saß in der hintersten Ecke direkt neben der Fluchttür und kippelte.


Třešeň van

Das junge Fräulein war damit beschäftigt, Wassertröpfchen vom Tresen zu . PROSTOKOŘENÝ STROMEK Pozdní tmavá chrupka. Plod: velký, navinule sladký, aromatický. Zrání: cca první týden v. Berlin band Der singende Tresen , whose singer Manja Präkels is. Van je odrůda třešně charakterizující se pravidelnou a bohatou úrodou.


Dozrává brzo, sklízí se koncem července. Plodí velké nebo velmi velké, kulovité, fialově . Viele übersetzte Beispielsätze mit Bartresen – Englisch-Deutsch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Englisch-Übersetzungen. Die Tische wurden gestapelt und an die Seite geschoben, die Getränke auf dem Tresen abgestellt. Thomas setzte sich ans Klavier, Michael packte eine Gitarre .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky