úterý 14. listopadu 2017

Jyty o 2x1

Ovinuto AL lamonovanou fólií 5. PVC plášť Technické údaje. Je určen pro měřící, řídící a automatizační systémy. Instalace je pro pevné uložení, kde se sbíhají silová a datová vedení . Maximální odpor jádra. Informativní průměr kabelu. Výrobca: ELKOND HHK, a. Dostupnosť: Na sklade.


Vyzvednutí objednávky elektromateriálu možné. Káble sú určené v pevnom uložení pre meracie, riadiace a automatizačné systémy. Minimální odběr 1m. Zvětšit obrázky - zoom. Konstrukce: Cu jádro (RE) Izolace (PVC), žíly jsou stočeny do duše kabelu Obal (plastová folie) Stínění . Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny.


Učel použitia kábla . Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Barvy žil: hnědá, modrá.


Průmyslový ovládací kabel s plným jádrem. Kabel JYTY 4O(4Dx1). Cena: Kč (Kč s DPH). Außendurch- messer ca. Stínění (laminovaná Al folie s příložným Cu drátem).


JYTY-J 4x 8 1 3 0. Obecná poznámka, Instalák. Zde napište Váš dotaz. Image with code for validation. Poplatek - říznutí kabelu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. ELPAR, JYTY -J-30X KABEL JYTY -J 30 . Nakupujte výhodně, dokud je zboží ještě k. K odoslaniu: Info v . K podlimitní objednávce účtujeme . MODERNIZACE SYSTÉMU VYTAPËNI – ZŠ A MATEŘSKÁ ŠKOLA KŘENOVICE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky