pondělí 13. listopadu 2017

Penetrace s2802a

Hloubkový penetrační nátěr určený ke zpevnění starých a zvětralých omítek v interiéru i exteriéru. Snižuje a sjednocuje savost podkladu a zvyšuje přilnavost . Penetrační nátěr s velmi vysokým obsahem sušiny určená pro široké univerzální použití. Penetrace stavebních podkladů, pod fasádní nátěrové hmoty a pod tmely.


Penetrace s2802a

Hlavní použití je jako . Po vytvrzení vytváří polymerní transparentní vodou nerozpustný film. Penetrace neboli penetrační nátěr aplikujeme na původní fasádu před samotným. Jednosložková nízkoviskózní kapalina, která vytváří polymerní vodou nerozpustný film. Barevné odstíny: Transparentní.


E-shop Stavebniny Soutok slouží primárně k předvýběru zboží a vytvoření objednávky ,která je následně zákazníkem převzata a uhrazena přímo na prodejně. Den Braven - Silver Line. Penetrace vyrobená na bázi vodné disperze styrenakrylátového kopolymeru mísitelná s vodou. Používá se pro penetrační nátěry pod . Dále pro zvýšení přilnavosti stavebních lepidel a samonivelačních . Vhodná jako penetrace stavebního zdiva ke zvýšení přilnavosti. Cena s DPH: 17- Kč.


Penetrace s2802a

Popis: Hloubková penetrace. Nízkoviskózní kapalina na bázi vodné disperze styrenakrylátového kopolymeru SOKRAT . Dostupnost: Skladem více než 10. Vyberte si u nás, nebo navštivte prodejnu v Hradci Králové.


Tisk Odeslat e-mailem. QUARTZ Fasáda K Lepicí a stěrkový tmel QUARTZ Fasáda_K. Znižuje lebo zjednocuje . Disperzní penetrace pro savé minerální podklady.


Lze ji současně použít jako pojivo do . SOKRAT, vytvářející po vytvrzení transparentní polymerní . Kategorie sortimentu. Pokud se otázka týká jen doby zaschnutí,nemám co dodat. Jen to,ptoč penetrovat ? Pod malování je penetrování kontraproduktivní. Vodná disperze kopolymeru s velmi vysokým obsahem sušiny určená pro široké univerzální použití. Penetrační přípravek pro přípravu zpevnění a sjednocení povrchů pod malby, omítky, lepidla apod.


PENETRAČNÍ PŘÍPRAVKY - Penetrace základní , penetrace hloubkové a speciální , penetrace pod pastovité omítky a mozaiky. POSTUPY NÁVODY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky