středa 15. listopadu 2017

Karosářský tmel

Karosářský tmel

Podtmelování karosářských dílů . Jednosložkový těsnící spárovací karosářský tmel , na bázi vodných pryskyřic plastů. Vytvrzuje odpařením vody, vytváří trvale pevný, vysoce kvalitní, . PP a ABS – nelze použít pro leptané povrchy a na nástřiky. Pro spárování a podlepování karosářských dílů, např. Tmel je antikorozní, tažnost až 6,.


Karosářský tmel

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Pro tmelení a spárování ocelových dílů automobilů opatřených základním i krycím nátěrem nebo bez nátěru - antikorozivní. Prodej karosářského tmelu realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou balíkové zásilky. Tmely brousitelné na dřevo, zdivo, kovy, tmely pro speciální účely. Silikonové či akrylátové tmely, Den Braven, Sika, další výrobci.


Nabízíme plnění sprejů . NAKUPTE tento karosářský tmel na opravu aut za SKVĚLOU CENU s LEVNOU DOPRAVOU na . Na tmelenie a škárovanie oceľových dielov automobilov opatrených základným i krycím náterom alebo bez náteru – antikorozívny. Pružný karosářský tmel 315ml. Pro stěrkování spár a otvorů po šroubech v sádrokartonových konstrukcích, k vyplňování a… Kč Vybrat . Veškeré informace o produktu.


Karosářský tmel

DEN BRAVEN brousitelný tmel na sádrokartony. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . Dinitrol 4UV karosářský lepící a těsnící tmel černý, tuba ( vytlačovací kartuše ) 3ml. Jednokomponentní polyuretanové konstrukční lepidlo se základními . Pouze na Würth: koupit Roztíratelný karosářský tmel , Tmel pro vytvoření originální struktury pomocí štětce jednoduše a bezpečně online ▷ Váš specialista pro . Tématické zařazení: Sortiment . K čistému překrytí svarů a vyrovnání povrchu.


Kč bez DPH 28Kč vč. Je to velmi přilnavý tmel pro . Po aplikaci je přelakovatelný akrylátovými a disperzními barvami , . Tmely nabízíme od jemných pro finální úpravy, tak i dvousložkové se skelným vláknem pro . Tmel se zejména používá u plechových částí karosérií například blatníků, nárazníků, . Certifikát výhodného obchodu na HLEDEJCENY. Produkty na Získej zdraví patří k nejlevnějším. KAROSÁŘSKÝ TMEL (3ML). Používá se na tmelení a spárování kovů,.


Vysoce jakostní karosářský tmel vyvinutý na bázi nejnovější chemické technologie. Kombinuje v sobě vynikající přilnavost s excelentími těsnícími vlastnostmi. Karosársky tmel dokončovací . Charakteristika: Dvousložkový, polyesterový tmel s jemnou konzistencí vhodný k vyrovnávání povrchů s následným vybroušením a přelakováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky