úterý 7. listopadu 2017

Pikatec cena

Pikatec cena

Nanotechnologie PIKATEC slouží jako neviditelný štít a dokonale ochrání vaše vozidlo. Cena nanokosmetiky není v ceně. Máte vybraný voucher pro základní velikost vozu včetně kol, podívejte se do popisu níže, na jaké typy aut se vztahuje. Ušetříte tak čas i peníze! Za minuty vás rovedeme aplikací ochranných politur PIKATEC pro exteriér vozu.


Pikatec cena

Více o produktech na. V pořadu Autosalon na TV Prima expert Pepa otestoval funkčnost naší nanokosmetiky. V aplikaci nanokosmetiky PIKATEC není zahrnuto odstranění nečistot (asfalt, hmyz atd.).


Ochrana laku nanotechnologií PIKATEC. Ochraňte svůj vůz s revoluční nanotechnologií PIKATEC před nečistotami, chemikáliemi, průmyslovými saponáty, solí i UV zářením. Jako partnerské centrum společnosti PIKATEC provádíme aplikace špičkových produktů, které jsou. Ruční mytí vozu (Mytí po aplikaci).


Pikatec cena

PříPlatkové mytí: Příplatkové mytí karoserie vozu. Sada nanokosmetiky na auto PIKATEC Diamond. Pikatec DIAMOND včetně kosmetiky. Dostupné na prodejnách. Pro maximální funkčnost ochrany PIKATEC je klíčová detailní příprava vozu.


Kč = Konečná cena : 5. Nano kosmetika PIKATEC je nejmodernější ochrana pro Váš vůz na několik měsíců. Znáte naši nanotechnologii PIKATEC ? Zaváděcí cena je jen 2Kč. V ceně tohoto voucheru je započítaná příprava vozu a aplikace nanokosmetiky na karoserii vozu a skla vozu. V případě, že si chce zákazník nechat ošetřit vůz nano kosmetikou PIKATEC u. Popis: Prodám sadu nanokosmetiky na auto . Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů, leštění laků včetně renovace laků.


Spolehlivě se dokážeme postarat o vyčištění Vašeho vozidla. Služby jsou vždy individuální a cena se tak může lišit podle vašich požadavků. Ceník nanokosmetiky PIKATEC. CZ - internetová nákupní galerie nabízející bílé zboží, elektroniku, pc a mobily, sport, hobby, chovatelské potřeby, hračky, design a styl. Inovace roku, kterou pořádá Asociace inovačního podnikání České republiky.


U větších vozidel a dalších prostředků se cena stanoví individuálně. Nová revoluční řada nanokosmetiky PIKATEC CERAMIC vychází z nejvyšší řady DIAMON byla však optimalizována, aby byla cenově dostupná pro široké . PIKATEC Politura na karoserii (účinnost 9-měsíců) od 3. Všechny ceny platí pro vozy typu sedan, hatchback a kombi. Pro SUV, MPV a jiné jsou ceny s . Superb před rozleštěním světel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky