čtvrtek 16. listopadu 2017

Geda prodej

Geda prodej

Pokud hledáte ojeté stroje značky Geda jeřáby, kontaktujte přímo prodejce značky Geda jeřáby. Pro více detailů klikněte na obrázek nebo model značky. V případě, že máte zájem o prodej stavebních výtahů a shozů, oslovte naše obchodní oddělení. Po konsultaci vám doporučíme stavební stroj s vhodnými . Nesčetněkrát vyzkoušený šikmý výtah GEDA LIFT 2Comfort.


Na prodej máme stavební výtah Geda Multilift P6. Máme položky k prodeji ! Kromě toho si můžete koupit . Aktuální nabídka Stavebních výtahů Geda. Německý výrobce stavební techniky, firma GEDA , dodává na český trh stavební výtahy, které jsou známy svou kvalitou a vysokou spolehlivostí.


Výtah lanový GEDA LIFT 2Comfort. TONSTAV-SERVICE zajišťuje prodej , pronájem a servis stavebních výtahů a vrátků GEDA. Zabýváme se prodejem a pronájmem stavebních výtahů a shozů na stavební suť značky GEDA. Jsme lídrem na tuzemském trhu. Nabízíme půjčení i prodej kvalitních, efektivních a bezpečných stavebních výtahů a lešení od předních výrobců stavebních strojů jako je GEDA a Emminghaus.


Geda prodej

STROS – Závěsné lávky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodej stavebních výtahů: Šikmé stavební výtahy GEDA prokazují svojí mnohostrannou využitelnost jak při renovacích interiérů tak i při opr. Stavební vrátek GEDA MAXI 1S je obratným pomocníkem např. Mezi velké výhody patří rychlá montáž a možnost rychlého přemístění.


Sloupové výtahy GEDA 5Z. Známé a populární stavební výtahy německé firmy GEDA z bavorského. Firma ASTA se snaží po celé toto období neustále rozšiřovat prodej , . Shoz suti Geda je vyroben z vysoce odolný plast . Popis hliníkové konstrukce: Lehké a rychlé zdvihadlo LARZ bylo vyvinuto konstruktéry firmy pro stavební řemeslníky a firmy, které potřebují dopravovat materiál . Nabízíme montáž, pronájem, prodej a servis stavebních výtahů GEDA po celé ČR. Jednou z našich domén je PRODEJ, PRONÁJEM A SERVIS LEŠENÍ a. Naše společnost vlastní shozy suti GEDA včetně příslušenství a PERI stojky.


Geda prodej

Již více než let se společnost ASTA specializuje na prodej , půjčování a opravy stavební techniky. Je výhradním distributorem stavební mechanizace GEDA. GEDA -LIFT 2STANDAR 2COMFORT a FIXLIFT 250. Při prodeji strojního zařízení předejte tento návod k montáži a obsluze spolu se záznamem. Prodej klempířských prvků, svitků plechu,doplňků pro klempíře i pokrývače.


Pronájem – žebříkového výtahu GEDA. Nejlevnější nová rámová lešení na českém trhu! Prodej akčních sad nového pozinkovaného lešení! CZ - vyberte si za stejnou cenu podlahy.


Závěsné Lávky GEDA , podívejte se na inzeráty na prodej nových a ojetých závěsných lávek GEDA — Autoline Česko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky