pátek 13. října 2017

Soudal etics bond

Vysoce kvalitní lepicí pěna pro ekonomické a rychlé lepení tepelně izolačních desek na stěny a fasády. Mimoriadne kvalitná lepiaca pena pre ekonomické a rýchle lepenie tepelne izolačných dosiek na steny a . Je súčasťou lepeného . SOUDABOND EASY - Významný. Lepení tepelně izolačních desek na stěny a fasády. Má vynikající přilnavost na většinu podkladů jako beton, dřevo, . Kč – 4Kč 3Kč bez DPH.


Soudal etics bond

Skladem k dodání do 2-dnů . Soudal - Etics BOND 800ml. Lepicí pěna na fasádní izolace - etics BOND (WDVS Schnellkleber). Použití: kvalitní a rychlé lepení polystyrenu při zateplování, výborné tepelné izolační vlastnosti, dokonalá přilnavost na beton, . Cena bez DPH, Cena s DPH.


Základní cena: 20Kč . Vynikající přilnavost na většinu . Přílohy: etics - bond -bl. Investigations to the bond strength (dry) in support of ETAG - Guideline 004. DIBt - Methods of verification of PU-Foam as adhesive for ETICS on polystyrene. Pěna na polystyren ETICS BOND CLICK je vysoce kvalitní lepicí pěna pro ekonomické a rychlé lepení tepelně izolačních desek na stěny a fasády.


Soudal etics bond

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky