čtvrtek 19. října 2017

Porotherm 38 profi cena

Porotherm 38 profi cena

Produkt przeznaczony do budowy zewnętrznych ścian jednowarstwowych bez docieplenia (warunek: EP ≤ EPmax), murowany na cienką spoinę. Przy większych zamówieniach możliwość negocjacji ceny! Ogłoszenia o tematyce: porotherm profi cena na Sprzedajemy.


Porotherm 38 profi cena

Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy. Cena bez DPH za ks: Kč. Prevedenie na penu Dryfix extra zaručí. Kotao na drva -. DxŠxV: 248x380x2mm. Broušený cihelný blok s minerální izolací pro tl.


Grubość ściany: cm. Dostupnost, Na dotaz - termín upřesníme. Původní cena s DPH, 1Kč. POROTHERM cena za kus 38-1.


Porotherm 38 profi cena

Specijalana opeka za gradnju kuća gotovo nulte energije, nenadmašivih performansi i akumulacije toplote. Brušena i porozirana . Brúsená tehla pre obvodové . Hitra in enostavna gradnja. Izredne toplotne lastnosti.


Ni stroškov za malto in . Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE. További Extra árak teljes házas építkezés esetén. Gradnjo izvaja certificirani. Ostatnia cena 2410zł.


Rozmery: 2× 3× 2mm. Vaše cena s DPH: 21Kč. Hodnocení: přidat komentář. Nejlevnější e-shop NEJLEVNĚJŠÍ STAVBA. Zboží za akční ceny, slevy.


V cene nájmu je internet a televízia. Jedna s najlepších lokalít v Zlatých. Realitná kancelária ponúk. Profi Broker Real s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky