úterý 24. října 2017

Porfix příčkovka

Porfix příčkovka

Výrobky značky: PORFIX. Příčkovka z bílého pórobetonu. Vykazují jedinečné mikroklimatické a dobré zvukově-izolační vlastnosti, rychle se s nimi staví a lze je. Detaily i velké celky, tvárnice i příčkovky , stropní nosníky i zdicí malta.


Porfix příčkovka

Díky komplexnímu stavebnímu systému zvládnete cokoli. Bílý pískový PORFIX je ideální . Stavební systém PORFIX doplňují příčkovky s dobrými zvukově-izolačními vlastnostmi. Ozdobné výklenky nebo drážky pro . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Výborné tepelně-izolační vlastnosti při nižší objemové hmotnosti.


Jsou vhodné zejména na zdění vnitřních nosných i nenosných příček. Pískový PORFIX příčkovka bílá P2-5- bílá příčkovka porfix. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


PŘÍČKOVKY PORFIX P2-5jsou vhodné pro zdění dělících příček a velmi dobře se vyrovnávají se změnami vlhkostí v místnostech domu. Ytong příčkovka 50mm. Klikněte pro zvětšení. K vyzvednutí Plácky.


Pohlcují a uvolňují vlhkost vzduchu. Vyrovnávají tak změny vlhkosti v místnosti a umožňují vodním parám průstup stěnami. Porfix příčkovka 50mm.


Vedle mikroklimatických vlastností . Kód: PORFIX PŘÍČKOVKA 125. Cena bez DPH, Cena s DPH. Změna cen na pískové tvárnice a příčkovky. Vážení zákazníci a prodejci,. Odběr po ucelených paletách.


Mininální odběr : palet zboží PORFIX. Dostupnost zboží: na skladě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky