pondělí 30. října 2017

Luxol lodní lak

Nátěr zaručuje dlouhodobou . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Lak odolný proti vlhkosti, syntetický. Luxol LODNÍ LAK bezbarvý 75l. Lak je určený pro dekoratvní nátěry dřevěných prvků ve vlkém prostředí. Je ideální na koupelnový nábytek, sportovní nářadí . Celý popis a technické . Použití v interiéru i exteriéru.


Luxol lodní lak

Určený pro dekorativní nátěry dřevěných prvků ve vlhkém prostředí. Transparentní lak pro ochranu dřevěných povrchů ve vysvoce vlhkém prostředí. Zaručuje dlouhodobou ochranu před povětrnostními vlivy a vlhkostí.


Další slevy barev a laků na Kupi. Nepodařilo se nám najít žádné nabídky na dotaz „lodní“ v kategorii Odznaky a vojenství. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově . Na stránce, kterou si aktuálně prohlížíte, najdete akce na interiérový lak, lodní lak , luxol , nábytek, primalex, primalex plus, stůl, vápno, tmel, . LUXOL - krycí barvy, lazury, interiérové barvy a laky na dřevo.


Luxol lodní lak

Péče o dřevo Popis Použítí Výhody. LAZUROL S11lak je vysoce odolný vůči vlhku a vodě, vyznačuje se výbornou zpracovatelností, dlouhodobou ochranou před povětrnostními vlivy a stabilním .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky