úterý 31. října 2017

Izoban cena

Izoban cena

Nový odstíny IZOBAN černá. Produkt s výborným poměrem kvality a ceny. Ceníková cena : 2Kč. DETECHA IZOBAN syntetický nátěr na podlahy a bazény kg červenohnědý.


Izoban cena

Barva na beton IZOBAN Syntetická hedvábně lesklá nátěrová hmota, která je určena pro nátěry betonových ploch. Kč (2EUR), Skladem. Prolistujte si aktuální letáky nejoblíbenějších prodejců.


Online nabídky za akční ceny na jednom místě. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Běžná cena s DPH 3Kč. Osobně v Havlíčkově Brodě: ihned.


Snadno opravitelná jednoduchým přetřením. Provedeme očištění podkladu, vyspárování trhlin, obrus, penetraci, dva až tři nátěry barvou . Má vynikající odolnost proti. Barevný syntetický nátěr, určený k venkovnímu užití. Jedná se o voděodolnou nátěrovou hmotu na beton, betonové bazény a vodní jímky. Při poškození je nátěr velmi snadno . Izoban – Izoban šedý 2kg.


DPH: 2€ (5Kč). Venkovní i vnitřní nátěry betonu. Ceny jsou uvedeny orientačně bez DPH.


Izoban cena

Betonové podlahy (garáže, nebytové prostory, sklepy, dílny, balkóny apod.) . Při tvorbě ceny je kalkulováno s množstvím prací, použitím druhu a. U nás najdete vše co. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků.


Doporučená cena s DPH. Tónování: izoban vzornik. Barvy a laky ▻ IZOBAN barva na beton. Dostupnost (dny):, Není uváděno . Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky