úterý 24. října 2017

Kabel sykfy 10x2x0 5

Dvě nebo tři žíly stočeny v prvek 4. Ovinuto AL laminovanou fólií se dvěma přílo. KONSTRUKCE: Prvek - Jádra: měděná plná holá. Prvky jsou vzájemně . Kabely jsou určeny pro pevné vnitřní rozvody ve sdělovací technice.


Konstrukce: Cu jádro Izolace (PVC ), žíly stočené do párů a pětipárových skupin, pětipárové skupiny stočeny do . Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a . Společně zakoupené produkty. Kabel je určen pro pevné vnitřní rozvody ve sdělovací technice.


Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Použití v telekomunikacích, pro vnitřní rozvody ve sdělovací technice. Výrobca: ELKOND HHK, a. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Pokud není zboží skladem, bude naskladněno do dvou pracovních dnů.


Možnost více variant. Minimální odběr 1m. UNIVERSAL LF SHIELDED SIGNAL CABLE. Sdělovací kabel pro všeobecné použití. Spoj bude ležet v zemině 6m hluboko.


Kabel bude sloužit pro připojení domácího telefonu. Počet m na skladě: m. Nakupujte, dokud je zboží ještě k dispozici. Dokumenty v aktuálním umístění: Žádné dokumenty. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Vnitřní sdělovací kabel.


Pro vnitřní rozvody ve sdělovací technice, v telekomunikacích. Stínění AlPET s příložným CuSn drátkem. Kapacitní nerovnováha. K propojení videovrátného se používá vícežilový kabel.


KABELOVNA DĚČÍN - PODMOKLY a. Slúžia na prepojenie. LEN SKUPINY SKB-GROUP. Informativní hmotnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky