pátek 13. října 2017

Klempirsky tmel

Klempirsky tmel

Trvale pružný, lepicí tmel na bázi polyuretanu. Vhodný k pružnému lepení a tmelení spár s nároky na pružnost a vysokou odolnost tmelu. Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi polyuretanu. Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný, elastický spoj.


Klempirsky tmel

Vlastnosti: Nízkomodulový . Vytvrzuje odpařením vody, vytváří trvale pevný, vysoce kvalitní, odolný, . Prodej klempířského tmelu PU PROFI . Tmel odolává UV záření, vodě,. Polyuretanový tmel klempířský trvale pružný, lepicí tmel na bázi polyuretanu. Klempířský tmel Den Braven, pro tmelení a opravy klempířských prvků. Výrobky značky: INVA export-import, spol.


Vysoce odolný, pružný tmel k těsnění a lepení kovových konstrukcí. Pro lepení a těsnění živičných střešních krytin, nouzové opravy za vlhka a mokra (za deště), tmelení a těsnění trhlin, puklin, děr, spár ve stavebních materiálech, . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Spojovací lepení, opravy, těsnění a tmelení okapů, dešťových svodů aj. KLEMPÍŘSKÝ TMEL FC. Vysoce kvalitní, jednosložkový, elastický spárovací tmel na polyuretanové bázi, vyznačuje se vysokým modulem . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Klempirsky tmel

Po vytvrzení přetíratelný. AKCE, SLEVY A NOVINKY PŘEDNOSTNĚ NA . Pro tmelení a opravy klempířských prvků, jako jsou např. Tento klempířský tmel vytvrzuje odpařením vody a zároveň vytváří trvale pevný, odolný, vysoce . Barvy Framar - zákazníky ověřená . Na kovy nepůsobí korozivně. Pružné spoje vibrujících konstrukcí. Tmelení a lepení části automobilu.


Vhodný na podklady: beton, zdivo, kámen i umělý, dřevo, . Příslušná určená použití látky nebo směsi: pružné tmelení a lepení okapů, svodů, parapetů a ostatních. Je vhodný k pružnému lepení a tmelení spár s nároky na pružnost a vysokou odolnost tmelu. Odolává UV záření, rozpouštědlům, zředěným chemikáliím, . SOUDAL klempířský tmel 3ml, šedý.


Určený pro utěsňování a . Odolný prachu, vlhku a vodě nepropustný. Charakteristika: - výborná přilnavost k pozinkovanému plechu, mědi, titanzinku a plastům - po vytvrzení trvale elastický - velmi dobrá přilnavost ke stavebním . CHARAKTERISTIKA PRODUKTU velmi snadno použitelný lepicí tmel s vysokým modulem pružnosti po vytvrzení trvale elastický velmi dobrá přilnavost k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky