úterý 17. října 2017

Lišta s okapničkou

Lišta s okapničkou

Lišty s okapničkou slouží k horizontálnímu ukončení zateplovacích systémů (nad okny, dveřmi, hrana soklu apod.), k cílenému odvodu stékající vody po systému. Platí pouze na e-shopu. Vnější roh 90° k balkónové liště s okapničkou pro uchycení žlabového systému, BARA, . Balkónová lišta s okapničkou , pro ukončení dlažby, BARA Schlüter, mm, mm , hliník, lakovaná, pastelově šedá, m. Odolné PVC lišty s okapničkou zajišťují dokonalý odvod vody ze systému, zamezují vzlínání vlhkosti pod izolant.


Lišta s okapničkou

Balkonová lišta s okapničkou , přírodní hliník , . LOS - lišta obvodová mm je výrobek pro vodorovné založení tepelně izolačních desek. Součástí profilu LOS je okapnice, která zaručí odkap vody ve svislém . UKONČOVACÍ LIŠTA GUTTAPROFIL ALU-U ELOX ( S OKAPNIČKOU ) POZNÁMKA: Vážení zákazníci, berte prosím na vědomí. Objednávky obsahující . Soklové profily ALU (lišty).


Hliníkové lišty balkonové. Protec CPCV jsou obvodové profily pro ochranu a ukončení hrany. Založení zateplovacího systému se nejčastěji provádí nad úrovní terénu pomocí soklové lišty AL s okapničkou.


POPIS : Základním profilem pro zateplovací systémy je zakládací profil (soklový). Používá se jako patní a uzavírací profil pro vrstvu zateplovacího materiálu . Okapnička k soklovému profilu. Okenní profil s okapničkou do nadpraží ETICS LT, plastový, šířka tkaniny 1mm ,. Parapet okna připojený s parapetním profilem Dalším doporučeným profilem je rohová lišta s okapničkou , viz obrázek 53. Při realizaci ETICS se využívá celá škála lišt a profilů, například lišty začišťovací, zakončovací profily s okapničkou , parapetní profily, . Zakladacia lišta hliníková pre založenie tepelnoizolačných dosiek do roviny v kontaktnom zatepľovacom systéme. Zaisťuje presné založenie a pohľadovo čisté.


Montáž pomocí natloukacích hmoždinek, nebo hřebů. Zakládací profil s okapničnkou LOS, slouží k založení venkovního. Dobrý den, zakládací LOS lišta s okapničkou slouží pro založení první řady od spoda na . Zajišťuje přesné založení a pohledově čisté . Jsou určené jako zakládací profily, lišty k zakládání venkovních zateplovacích systémů (polystyren, vata). Lišta soklová 23mm s okapničkou mb profil mm bal 20ks kód: 090.


Lišta s okapničkou

U FORM zakládací profil pro zateplení. See rohová lišta s okapničkou gallery. Or see related: how to make peacock . PVC profil rohový s okapnicí zamezí podtékání vody pod omítku a tím narušení vrchního pláště staveb. LTU lišta s nepřiznanou okapnicí (podomítkovou) a sklovláknitou výztužnou tkaninou pro začištění omítky a zajištění svodu vody na horním ostění stavebních. Eloxovaná povrchová úprava spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu.


Ukončovací profil s okapničkou Schlüter-BARA-RK Obr. PVC ochranný roh s okapničkou nepřiznanou se sklotextilní mřížkou odolnou vůči alkáliím pro čisté a funkční ukončení nadokenních říms, balkónových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky