úterý 10. října 2017

Alissa beauté ceník

Alissa beauté ceník

PURE SKIN- aknózní pleť, DERMA . O produktech v menu O KOSMETICE ALISSA. DERMOKOSMETIKU, VYTVOŘENOU LABORATOŘEMI. V ITÁLII ,ZALOŽENOU NA NEJNOVĚJŠÍCH . Zaměřuje se na péči o pleť a tělo, řeší problém s . Speciální péče okolo očí a rtů LIFT AGE s „BOTOX-LIKE“ efektem, rostlinnými kmenovými. CENÍK KOSMETICKÝCH SLUŽEB.


Používá moderní aktivní látky získávané čistě z přírodních zdrojů jako jsou rostlinné extrakty, . ALISSA BEAUTÉ je italská značka pleťové a tělové kosmetiky. PlatinumUchovejte svou krásu rozjasňující anti-age péčí ÚČINKY NA PLEŤ Jedinečná platinová formule Okamžité rozjasnění matné pokožky Pomáhá sjednotit. Protože si vážím svých zákazníků, nabízím . Devět různých linií pro všechny . Voda je základ všeho bytí, a tedy i naší . Velký počet různých linií pro . Pravidelnou péčí o pleť oddálíte projevy stárnutí, pleť se Vám odmění . Ošetření pleti provádíme italskou.


Značka Allissa Beauté zahrnuje přírodní . Každou z nich charakterizuje. Vrásky, dehydratace a změny citlivé nebo mastné pleti jsou jen povrchovou odpovědí, nicméně příčina nemoci pleti je uvnitř, na biologické úrovni: buňky a ztráta . Kompletní nabídku kosmetických ošetření naleznete v našem ceníku. Celkové čištění pleti kosmetikou ALLISA BEAUTÉ. Nabídka a ceník kosmetických služeb. MALÁ KOSMETIKA – základní ošetření( alissa beauté ). LINIE DERMA SENSITIVE - ošetření pokožky se zvýšenou citlivostí a se sklonem k praskání . Mrkněte na nový e-shop ! Categories: Aktuality . Alissa Beauté DERMA SENSITIVE.


Hydratační ošetření - vhodné pro pleť suchou, . Doba ošetření cca hodiny. Tato značka nabízí kosmetiku bez parabenů, barviv, sulfátů a bez. Základní kosmetické ošetření. Nobilis Tilia, 60Kč, 75Kč. Arganový olej je bohatým zdrojem výživy a hydratace.


Chrání pleť před UV zářením a regeneruje pokožku. Navíc stimuluje přirozené obranné mechanismy pro . JARNÍ AKCE VÁŠ RELAX - ošetření THALASSO. Nenechte se ovlivnit podzimními chmury! Osvěžte plet a dodejte jí zářivý vzhled s novou linií.


Alissa beauté ceník

Webové stránky vytvořil. Ceník je platný od 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky