pondělí 16. října 2017

Primalex standard

Zlepšujeme kvalitu a hlavně bělost. Nová bělost BaSO4 . Vnitřní nátěr klasického typu pro nenáročné aplikace, vysoce propustný pro vodní páry. Vysoce propustný pro vodní páry. Je obarvitelný tekutými . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tradiční bílý nátěr klasického typu pro nenáročné aplikace.


Primalex standard

Vhodný na průmyslové prostory, sklady, sklepy. Vnútorný náter klasického typu pre nenáročné aplikácie, neuzaviera priechod vodným parám. NOVÝ BĚLEJŠÍ STANDARD. Omítky ve vnitřních prostorech.


Tuto malířskou barvu a další interiérové barvy na zeď za SKVĚLÉ CENY seženete na NEJBARVY. Propustný pro vodní páry. Neuzaviera priechod vodným parám.


Tradičný náter klasického typu pre nenáročné aplikácie. Charakteristika: Bělost ( BaSO4): min. POUŽITIE Omietky vo vnútorných . Biela na Pricemanii a ušetrite až do 60 . Bílý malířský vnitřní nátěr.


Použití: doporučený pro malování minerálních povrchů stěn a stropů šaten, komor, garáží, dílen, sklepů, skladů, . Používá se v chodbách, garážích, skladech a . PRIMALEX STANDARD je vysoce propustný pro vodní páry vhodný na omítky ve vnitřních prostorech. PROVÁDÍME MALÍŘSKÉ A NATĚRAČSKÉ PRÁCE. Použitie Primalexu Standard- na omietky a sadrokartónové dosky vo . L, termék és ár információ fehér kategóriában. Akrylátová vrchní barva POLOLESK Balení: 7kg 2kg 5kg 10kg Vlastnosti: Univerzální, tvrdý, ale pružný nátěr, do interiéru i exteriéru Obna, dveře, dětské . Toto zboží je možné objednat pouze při volbě . Inzerát PRIMALEX Standard bílý v okrese Hlavní město Praha, cena 290Kč, od Mujbazarekm na Sbazar.


Primalex standard

Popis: Prodám PRIMALEX Standard bílý ,nový . Vaše cena je uvedena včetně DPH. Jupol, ab 2- Kč (8€). Anti Pilzbelag, ab 2- Kč (0€). Die sachliche Priorität der theologia prima (lex orandi) Dass die.


Primalex STANDARD je biela farba pre vnútorné priestory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky