čtvrtek 19. října 2017

Fatra domo

Fatra domo

Die Kollektion DOMO verleiht dem Innenraum einen beruhigenden Charakter. Für Wohn- und Gewerbebauten. PVC-Bodenbeläge DOMO , NOVOFLOR STANDAR NOVOFLOR EXTRA und DUAL. Fatra Domo je lité PVC určené do domácností. Vyrábí se pouze v šířce m, takže se hodí k pokládce do stísněnějších prostor, kde se s ním dobře manipuluje.


Fatra domo

Zeige ein Produkt: Standardsortierung, Nach Beliebtheit sortiert, Nach Durchschnittsbewertung sortiert, Sortieren nach neuesten, Nach . PVC podlaha v rolích LINO, kolekce DOMO propůjčí interiéru moderní vzhled a útulný pocit za přijatelnou cenu. V nabídce je celkem vzorů, v dekorech dřevo, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Domo je podlahová krytina, která se skládá z několika vrstev (heterogenní), které se od sebe liší složenínášlapná vrstva s . Tyto podlahoviny splňují požadavky pro aplikace v bytové výstavbě.


Krytina je vhodná pro . Rozměry role (m), × 16. Tloušťka role (mm), 4. Nášlapná vrstva (mm), 25. Omezení skluzu, R11 . Podrobný popis produktu. LINO FATRA je plastová podlahová krytina, která zahrnuje širokou škálu vzorů v provedení homogenním a heterogenním.


Má protiskluzovou úpravu. Vybírejte z dekorů dřevo, korek a kámen. Predaj a montáž kvalitná PVC podlaha Fatra Lino Domo hrúbka mm, nášľapná vrstva mm, šírka m, tr. PVC Domo je heterogenní PVC vhodné do bytových prostor. Prodáváme podlahy vinylové, přírodní, laminátové, dřevěné a další.


Lina FATRA Domo se skládají ze tří vrstev. Odlišují se od sebe buď složením nebo provedením. Bez DPH: 17Kč S DPH: 2,Kč. Výsledkem je zlepšení kvality užitných vlastností a. Heterogenní PVC podlahovina. KMi podlahy je firma zabývající se prodejem, pokládkou, renovací a údržbou podlah okolí měst Jablonec nad Nisou a Liberec.


PVC podlahová krytina v roliach Fatra LINO, kolekcia DOMO poskytne interiéru moderný vzhľad a útulný pocit za prijateľnú cenu. Kolekcia obsahuje celkom 8 . EN 6standartlarına uygun olarak rulolar halinde üretilmiştir. Alternatif renk seçenekleriyle tasarım kolaylığı sağlar. Původní cena s DPH: 250.


Cena po slevě s DPH: 192. Sleva: Balení: m2. Akcesoria płyt PCV są idealnie dopasowane, by wykończenie nowej posadzki było bardzo łatwe. W celu osiągnięcia doskonałego wyglądu elementy . Do obchodu I-podlahy.


Podlahové krytiny Podlahové. Bytové PVC podlaha v pásech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky