středa 6. ledna 2016

Schönox kh

Schönox kh

Syntetická pryskyřičná disperze bez obsahu rozpouštědel. Předem připravená syntetická pryskyřičná disperze. SCHÖNOX pro hladké a . Detailní popis produktu. Penetraci neposíláme. Je možný pouze osobní odběr.


Pryskyřičná disperze bez obsahu ředidel. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Doba skladování, rok. Prodejní cena: 26- . Používá se pro přípravu savých, hladkých, porézních podkladů, pro venkovní a vnitřní užiti.


Schönox KH FIX kg - jednosložková rychlá penetrace. Jednosložková disperzní penetrace bez obsahu rozpouštědel na bázi akrylátových pryskyřic. U nás je možné zakoupit disperzní penetraci na savé podklady Schonox KH za nejlepší možnou cenu na trhu, která je každý měsíc zprůměrována podle . Je vhodný pro rychlé vytvoření ochranného filmu podkladních . Snižuje nasákavost a . Univerzální, syntetická, pryskyřičná penetrace bez obsahu rozpouštedel, balení kg. Do vnitřního a vnějšího prostředí. Ekologický výrobek s velmi nízkým podílem emisí EC bez vlivu na zdraví řemeslníků i budoucích uživatelů.


Nově přehlednější a rychlejší. EMICODE EC 1PLUS: velmi nízké emise. Ready Mixe Solvent-Free Acrylic Primer especially suitable as a primer for calcium sulfate based substrates (gypsum) as well as to bind . Tato penetrace je vyrobena na bázi syntetické pryskyřice. Její hlavní přednost je rychlé zaschnutí na podkladu. Specifické požadavky na podklad obsahují technické informace udávané výrobcem nebo dodavatelem krytiny.


This rapid- drying primer is ideal for use on both interior and exterior floors and walls. Nejdříve však musíte provést penetrační nátěr např. Nebo použít rychlejší KH-FIX, který se neředí a schne hodinu.


Schönox kh

Schonox KH oplosmiddelvrije, kunsthars-hechtdispersie can kg, Verzepingsresistente grondering voor het voorbehandelen van cementgebonden. Blanchon Blumor B6High Solid Oil Weiß Grau l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky