pátek 29. ledna 2016

Heluz sti

Heluz sti

Durchschnittgewicht inf. Stückzahl pro Palette. Ziegel – einzelne Varianten. Hmotnost průměrná inf. Stavíme novostavbu cihla heluz STi. Už sem přečetl toho opravdu mnoho.


Tehla STI spĺňa bežné nároky na úsporu . HELUZ STI , PLUS, PPočet produktů: 2. V katalogu nemáme podrobnější informace o heluz sti 49. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Plánujeme stavbu bez . Bricks consumption per 1m(pcs).


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Heluz sti

Najděte co potřebujete ve . Litujeme, ale zboží nelze koupit Tento produkt byl vyprodán nebo již není v . Cihly STI se vyznačují . Heluz STI broušená (1). Jednotný modulový systém. Budějovice, cena 35Kč, od Martina Vachoušková na Sbazar. Nízká broušená cihla vyplněná polystyrenem. CIHELNÝ BLOK - ROZMĚR 2x 4x 2mm - HMOTNOST 14Kg - TŘÍDA PEVNOSTI V TLAKU 8. MPa - KS NA PALETĚ 72.


Popis dodávky palet množství ks. Tepelněizolační obvodové nosné zdivo broušené s lepidlem. Jsou určeny pro jednovrstvé obvodové nosné a nenosné stěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky